Futuristisk MMO til PC

Masthead kunngjør Earthrise

Earthrise er et futuristisk MMORPG-spill som foregår i en post-apokalyptisk verden.

Tidligere denne uken kunngjorde bulgarske Masthead Studios at de jobber med et massivt flerspillerspill som heter Earthrise. Spillet skal etter planen bli ferdigutviklet til neste år.

Tredje verdenskrig har tydeligvis også påvirket dyrelivet

Earthrise foregår i en fjern fremtid, hvor tredje verdenskrig har lagt jordkloden i ruiner. Menneskeheten er nesten helt utdødd, men takket være genteknologi er jorden igjen i ferd med å befolkes, denne gangen av kloner.

I denne verdenen har et mektig selskap skapt et tilsynelatende utopisk samfunn. Men de styrer samfunnet med jernhånd, og slikt blir det selvsagt konflikter av.

Earthrise lar deg ta side i denne konflikten, og kjempe for fraksjonen din ved hjelp av avanserte spiller-mot-spiller-systemer («PvP). I tillegg til å få tilgang på en rekke ulike våpen, kan du sette deg i førersetet på massive kamproboter for å ta knekken på motstanderne.

Om du ikke liker krig, kan du prøve å tjene penger på spillets markedsbaserte økonomi, utforske ubebodde områder og prøve å ta del i styringen av samfunnet ditt.

Utviklerne forteller også at vi får muligheter for «offline»-spilling, og de er overbevist om at Earthrise blir et innovativt spill som vil forandre måten vi spiller MMORPG-spill på.

Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden