Fyrverkeri i RollerCoaster Tycoon 3

Atari har akkurat fortalt at du får mulighet til å designe dine egne fyrverkeri, og i tillegg har de gitt ut noen nye videosnutter fra spillet.

Som så mange andre ting som stammer fra det eldgamle Kina, er fyrverkeri en genial oppfinnelse. Det har åpenbart også Frontier Development og Atari funnet ut, for i RollerCoaster Tycoon 3 vil de la spilleren designe sine egne fyrverkeriforestillinger. Disse kan akkompagneres av musikk fra spillet eller spillerens egne MP3-er. Er du riktig stolt av forestillingen din kan du lagre den og sende den til andre spillere.

Systemet kalles "The Fireworks MixMaster", og er noe utviklerne er svært stolte av. Her kan du velge mellom en rekke ulike typer fyrverkeri, fra raketter og fontener til kraftige bomber. Et vellaget fyrverkerishow vil gjøre gjestene dine gladere, og når de er glade vil de bruke mer penger i parken din. Dessuten er det mange som ser på et mektig fyrverkerishow som en bedre grunn til å besøke parken din enn de mest halsbrekkende berg-og-dalbanene.

I tillegg til å legge din egen musikk til fyrverkeriet kan du velge å legge musikk til de mange ulike attraksjonene i parken din, noe som utvilsomt kommer til å gi den et litt mer personlig preg. Utviklerne skryter forøvrig også av at de har implementert en realistisk dag/natt-syklus og autentiske væreffekter, og grafisk sett ser det ut som Frontier Developments er i ferd med å lage noe av det peneste denne sjangeren har sett.

For å ta spillet i nærmere øyesyn kan du laste ned de nyeste filmsnuttene. Du finner dem her:

Siste fra forsiden