Nordavind mot Team Bjønnsk - Telenorligaen

Fyrverkeri når forhåndsfavorittene i Rocket League møtes

Nordavind spiller mot Team Bjønnsk torsdag kveld.

Psyonix, Gamer.no/Fabian Fjeldvik

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2018:

Vis mer

Kl. 20:00: Nordavind - Team Bjønnsk
Kl. 20:00: Horizon - Bamble
Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - GoToSleep
Kl. 20:00: Tøvpatruljen - Tilted Angels
Kl. 20:00: Gutta Boyz - Air E-sport

Alle kampene spilles torsdag 22. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Tabell »

Nordavind mot Team Bjønnsk har de siste to sesongene vokst seg frem som Telenorligaens store prestisjeoppgjør i Rocket League. Begge lag har vunnet ligaen hver sin gang, i henholdsvis høsten 2017 og våren 2017, og begge stiller med noen av de beste spillerne man kan oppdrive i Norge.

I februar ble rivaliseringen trappet opp enda et hakk, da Team Bjønnsk-veteran Tormod «Reganam» Lien signerte for Nordavind, mens Casper «Sacred» Sperrevik gikk andre veien. Torsdag kveld møtes lagene for første gang siden overgangen, og i tillegg til de tre poengene vil gutta kjempe om å vise hvem som har tjent best på det høyprofilerte spillerbyttet.

Kampen ser du på Bamble DreamTeam sin Twitch-kanal klokken 20:00 »

Stor betydning for kampen om tabelltoppen

Etter to sesonger forlot forlot «Reganam» Team Bjønnsk til fordel for Nordavind.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

I det vi går inn i Telenorligaens femte runde troner Nordavind og Team Bjønnsk øverst på tabellen, begge med fire seire av fire mulige. Torsdagens oppgjør vil imidlertid gjøre sitt for å skille de to rivalene, og laget som vinner tar med seg et enormt forsprang i kampen om tabelltoppen.

På papiret fremstår nok Nordavind som det sterkeste laget. Trioen legger inn mange timer med trening hver uke, og har den siste måneden tatt med seg verdifull erfaring fra turneringer på den internasjonale Rocket League-scenen. Team Bjønnsk er på sin side kjent for å ha en mer avslappet tilnærming til Telenorligaen, men det betyr ikke at Nordavind forventer en lett match:

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Øysten «etreX» Antonsen Larsen
Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien

– Som vanlig har dagsformen mye å si. For å ta seieren må det ene laget vinne minst dobbelt så mange kamper som det andre (i serien på totalt seks kamper, journ. anm). Forskjellen på lagene er ikke så veldig stor, og jeg tror sjansen er størst for uavgjort eller eventuelt en 4-2 seier til oss, forteller kaptein Øystein «etreX» Antonsen Larsen til Gamer.no.

På motsatt banehalvdel mener Team Bjønnsk-leder Martin «Sniper» Wiulsrød at det blir for vanskelig å spå hvem som stikker av med seieren. Han innrømmer at Nordavinds treningsopplegg gir motstanderlaget en fordel, men virker ikke bekymret for kampens utfall:

DISSE SPILLER FOR TEAM BJØNNSK

Vis mer

Martin «Sniper» Wiulsrød
Casper «Al Dente» Vissing
Casper «Sacred» Sperrevik

– Jeg tror ikke vinneren av denne kampen dikterer hvem som vinner hele ligaen. Vi satser på å havne blant topp fire på tabellen, og hvis vi har tid og mulighet begynner vi kanskje å legge ned noen timer med trening i forkant av sluttspillet, fortalte «Sniper» og antyder med det at resultatet i torsdagens kamp kanskje ikke vil gjenta seg dersom lagene møtes igjen i mai.

Du kan følge tre kamper fra rundens Rocket League-action på Twitch-kanalen Bamble DreamTeam. Sendingen starter 19:00 med Gutta Boyz mot Air E-sport, før Nordavind og Team Bjønnsk møtes klokken 20:00. Klokken 21:00 spiller Razzle Dazzlers mot GoToSleep.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Siste fra forsiden