G2 kunngjør Alliance: Future Combat

G2 Games har kunngjort Alliance: Future Combat, et nytt sanntidsstrategispill som skal lanseres allerede i februar.

Den britiske utgiveren G2 Games har fortalt at de kommer til å lansere Alliance: Future Combat i Europa i februar. Spillet er et taktisk sanntidsstrategispill som fokuserer på moderne krigføring. Her får du ta kontroll over amerikanske elitesoldater eller en gruppe ekstremistiske opprørere og lede dem gjennom 20 omfattende oppdrag.

Spillet foregår i 2008, hvor området mellom Iran, Afghanistan, India og Kina har blitt Den Demokratiske Republikken Nord-Djombistan (DRND). Denne har fått finansiell støtte fra USA, men som motytelse har amerikanerne fått lov til å bygge en topphemmelig, underjordisk base på territoriet deres. Her forskes det på nye våpensystemer og genetisk manipulering av soldater.

Nå har frihetskjempere fått høre om basen, og som resultat har de samlet en liten, men velorganisert, hær og igangsatt et koordinert angrep. De amerikanske forsvarerne ble tatt med buksene nede, og selv om de kjempet hardt, tapte de kampen og mistet kontrollen over basen. Nå sender amerikanerne inn sine beste styrker for å ta basen tilbake.

Alliance: Future Combat gir deg kontroll over futuristiske kjøretøyer, neste-generasjons kommandosoldater, avanserte fly og mye mer. Totalt får vi over 100 typer enheter, fra robotiske kjøretøy til ubemannede fly, snikskyttere, spioner og ingeniører. Spillet foregår i en rekke forskjellige miljøer, som urbane områder, landsbygden, i ørkener og i fjellene.

Ellers loves vi ulike typer vær og lysforhold (som tåke, regn, natt), mulighet til å bruke stemmen for å gi ordre, svært detaljerte kjøretøy og et actionfylt gameplay som kun fokuserer på krig (uten noe som helst av ressursinnsamling). Mer info finnes på produktnettstedet hos G2 Games.

Siste fra forsiden