G2 kunngjør Limbo of the Lost

Limbo of the Lost har vært under utvikling lenger enn Duke Nukem Forever, men nå er spillet snart ferdigutviklet, og skal gis ut av G2 Games.

Limbo of the Lost begynte sin tilværelse som et tekstbasert eventyrspill med bilder, for Atari ST. Etter hvert utviklet det seg til et pek-og-klikk-eventyrspill, som skulle gis ut til Amiga CD32, A1200 og A4000. Utviklerne skaffet seg til og med en utgivelsesavtale med Rasputin, men etter et par profilerte sniktitter i populære Amiga-blader, ble det stille rundt spillet.

Nå er stillheten brutt, og spillet har fått en ny utgiver (G2 Games) og lanseringsdato (desember 2006). Forhåpentligvis slipper vi å vente i ti nye år før vi hører noe mer fra utviklerne i Majestic Studios, for Limbo of the Lost ser faktisk rimelig spennende ut.

Spillet er et pek-og-klikk-eventyr med avansert grafikk og intelligente oppgaver. Historien blander fakta og fiksjon, og foregår i det mystiske Keep of Lost Souls, hvor menneskehetens skjebne skal avgjøres. Du spiller Kaptein Benjamin Spooner Briggs som får en svært viktig rolle i dramaet som nå skal utspille seg.

Utviklerne lover at spillet består av 666 forskjellige rom, kommer med over 50 ikke-spillene figurer, hele 1000 gåter og 200 filmsekvenser. Dessuten får vi flere avslutninger og frihet til å utforske store deler av spillverdenen som vi vil.

Siste fra forsiden