Gabriels gravemaskin

I Gabriel Software sitt Construction Destruction får du styre gravemaskin, bulldoser og mye annet, og nå er en prøveversjon å finne på nett.

Construction Destruction er et merkelig konsept. Her får du ta del i konstruksjonsarbeid og rivningsarbeid ved hjelp gravemaskiner, kraner, bulldosere, lastebiler og dumpere. Spillet lar deg gjøre alt fra å grave med en fullstendig fungerende gravemaskin til å rive bygninger ved hjelp av kran og jernkule.

Presentasjonen kunne vært langt bedre og fysikken kunne vært mye mer realistisk, men det er ikke til å komme fra at det gir en merkelig, barnslig tilfredsstillelse å jevne et hus med jorden eller grave et stort hull i bakken (og fylle det igjen etterpå). Om dette er et spill du vil spille i time etter time gjenstår å se, men hvis du har lyst til å prøve det kan du laste ned en tidsbegrenset prøveversjon fra nettet.

Prøveversjonen kommer med alle de funksjonene som finnes i det fullverdige spillet, men kan kun spilles i 20 minutter før du blir nødt til å betale penger for å spille videre (ca. 20 amerikanske dollar, som er omtrent 140 kroner). Construction Destruction gis ut av Valusoft, men blir neppe å finne i norske butikker. Spillet er på litt under 100 MB, og du finner det her:

Siste fra forsiden