GalCiv II-ekspansjon ute nå

Det går mot katastrofe i den nylanserte ekspansjonen til Galactic Civilizations II. Kan du redde galaksens innbyggere fra utryddelse?

Galactic Civilizations II: Dark Avatar er den første ekspansjonen til det turbaserte strategispillet Galactic Civilizations II. Handlingen foregår i en mørk tid for galaksen. De brutale Drengin er den dominante makten, og har invadert den Arceanske hjemmeplaneten, samtidig som de er i ferd med å knekke nakken på menneskenes allianse.

I verdensrommet er det aldri fred å få

Innad i Drengin-imperiet er det også problemer. Til nå har Drengin vært fornøyd med å gjøre de andre rasene til slaver, men nå mener den mektigste klanen, Korath, at alle andre enn Drengin burde utryddes. Dessuten er noe i ferd med å skje med Korath-klanens utseende – det virker rett og slett som de forandrer seg til noe helt annet.

Mange nyheter

Dark Avatar inneholder en ny kampanje som introduserer flere nye raser. Ekspansjonen gir oss også muligheten til å skape egne motstandere, og her kan vi i detalj bestemme oppførselen deres, hvordan de ser ut, hvordan skipene deres ser ut og hva slags spillestil de bruker.

Dessuten introduseres mineralrike asteroidebelter, unike planeter (som trenger avansert teknologi for å kunne koloniseres), spioner som kan sabotere motstanderne (eller hindre sabotasje hos deg), avanserte diplomatiske muligheter og massevis av nye deler som du kan bruke i konstruksjon av nye skip.

Galactic Civilizations II: Dark Avatar skulle egentlig ha blitt lansert 14. februar, men har allerede nå blitt tilgjengelig over Stardocks TotalGaming-nettverk. På den andre siden av Atlanterdammen lanseres ekspansjonen også i butikk, men her i Europa ser det for øyeblikket ut som TotalGaming er den eneste muligheten vi får til å kjøpe spillet.

Siste fra forsiden