Gale maskiner og sure terrorister

De som er ute etter gratis moro har mye å glede seg over for tiden, og her er en liten samling nye demoer.

Crazy Machines: New Challenges
Her er en engelskspråklig demo av dette The Incredible Machine-inspirerte spillet. Her må du fullføre mer eller mindre sinnssyke maskinerier ved å legge opp store kjedereaksjoner, og det hele er basert på en kraftig fysikkmotor som sikrer at de ulike tingene du får leke med oppfører seg slik de skal. Demoversjonen inneholder ti vanskelige brett og er på 40 MB. Du finner den her:

Terrorist Takedown
Dette er et arkadepreget krigsspill fra Merscom og City Interactive hvor du får lede an i krigen mot terror. Du får blant annet benytte deg av angrepshelikoptere og HMMV-er, og skyte i stykker arabiske terrorister i Midt-Østen. Spillet inneholder 16 oppdrag, detaljerte 3D-miljøer og massevis av spesialeffekter. Demoen, som er på 184 MB, inneholder alt det fullversjonen har å by på, men er begrenset til 30 minutters spilletid. Du finner den her, om du er av den krigerske sorten:

Mad Cars
Et litt tåpelig navn til tross; Mad Cars ser slett ikke ille ut. I dette bilspillet, som minner litt om klassiske Death Rally (fra skaperne av Max Payne), får du velge mellom ni biler som du kan kjøre på ti ulike baner (inkludert "Las Vegas", "Autobahn" og "Air Base"). Ved å gjøre det godt kan du vinne penger som du må bruke til å oppgradere bilen din og kjøpe nye våpen. Mad Cars har tre spillmoduser (mesterskap, "death arena" og flerspiller) og ser ut til å tilby massevis av retropreget moro. Demoen, som er på beskjedne 6.7 MB, finner du her:

Super DX-Ball
Det finnes titusenvis av Breakout-versjoner, til alle tenkelige spillformater. DX-Ball er en av de beste, og nå har etterfølgeren akkurat blitt lansert. Super DX-Ball tilbyr 150 brett bestående av brikker som må fjernes (ved hjelp av en ball og en plate), et enklere barnemodus, musikk av DNA Groove og en rekke hemmeligheter som utvilsomt vil glede de som har vært med i spillindustrien en stund. Demoen er på knøttlille 3 MB, og du finner den her:

Bugged-Out Rally
Bugged-Out Rally er et unikt rallyspill hvor du kjører insekter i stedet for vanlige biler. Spillet inneholder åtte insekter, åtte fantasifulle baner (en av dem foregår delvis under vann, og en foregår på månen hvor tyngdekraften er 60% av jordens) og massevis av våpen (inkludert selvsøkende raketter og svevende miner). Underveis må dere unngå fallende steiner, spyttende frosker og mye annet. Spillet kommer dessuten med et flerspillermodus hvor du kan spille mot andre over nettet. Demoen er på 24 MB, og du kan laste den ned herfra:

The Dark Legion
I dette sanntidsstrategispillet foregår handlingen i middelalderen. Du får rollen som en ung prins som må ta tilbake tronen fra din fars morder. Spillet er i full 3D, og lar deg kommandere store hærer og bygge et vidstrakt kongerike i en serie kampanjeoppdrag. Dessuten får du mulighet til å spille mot datastyrte spillere på tilfeldig genererte kart. Demoen inneholder et kampanjeoppdrag og et tilfeldig kart, er på 40 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden