Galskap i paradis

DS-eventyr fra Suda51

Flower, Sun and Rain er et eventyrspill fra skaperen av Killer7 og No More Heroes.

Rising Star Games har kunngjort at de vil lansere en oppdatert DS-utgave av PS2-eventyret Flower, Sun and Rain, fra No More Heroes-skaper Goichi Suda (Suda51). Ingen versjoner av spillet har blitt gitt ut i vesten tidligere.

Ferien blir snart ødelagt.

Flower, Sun and Rain minner litt om den klassiske Bill Murray-filmen Groundhog Day, hvor en stakkar opplevde den samme dagen om og om igjen helt til han fant ut hvordan han skulle bryte ut av syklusen.

Her spiller du en etterforsker som er på ferie i et tropisk paradis. Ferien blir imidlertid avbrutt når du får i oppdrag å finne og desarmere en bombe, og innen du klarer å hindre bomben i å eksplodere vil du oppleve den samme dagen om og om igjen.

For å komme til bunns i mysteriet må du løse en rekke intrikate gåter, og DS-utgaven benytter seg selvsagt av den trykksensitive skjermen for å gjøre spillets oppgaver mer interessante.

– Det er gode nyheter at europeiske gamere får spille Flower, Sun and Rain. Alle mine kreative arbeider involverer et snev av det bisarre og uventede, og det samme gjelder dette spillet, sier Goichi Suda.

Flower, Sun and Rain skal etter planen lanseres i midten av oktober.

Siste fra forsiden