Gamecock åpner dørene

Folkene bak Gathering of Developers har startet en ny spillutgiver med fokus på innovative spill. Med seg har de utviklere som Wideload, Firefly og Auran.

Gamecock er en ny spillutgiver fra en gruppe veteraner fra Gathering of Developers. Grunnleggerne er ikke fornøyde med dagens spillindustri, som de mener fokuserer alt for mye på franchiser, lisenser og uoriginale produkter, og i stedet for å klage over situasjonen har de bestemt seg for å endre den.

MMORPG-spillet Fury

Derfor vil de gi ut innovative og artistiske spill fra uavhengige utviklere verden over, og fokusere på kreativitet fremfor lisenser. De har allerede sikret seg en bred stall med spill, fra kjente utviklere som Auran, Firefly, Wideload. Spillene deres kommer til konsoll, håndholdt og PC.

De to første spillene deres kommer til jul, og er Fury og Insecticide. Fury er et MMORPG-spill fra Auran, mens Insecticide er et spennende film noir action-eventyr hvor vi får stupe inn i en verden hvor insektene hersker. Begge spillene kommer til PC, og Insecticide får også konsollversjoner. For øyeblikket virker det som Gamecock kun har de amerikanske utgivelsesrettighetene til Fury.

Til neste år kommer Mushroom Men, fra Red Fly Studios, foregår i en verden der soppene har blitt menneskeaktige og gått til krig mot hverandre. Et annet 2008-spill er Hail to the Chimp, fra Bungie-veteranene i Wideload Games. Dette er et festspill som omhandler politikk i dyrenes verden. Begge disse titlene kommer til konsoll.

Til slutt har vi Hero, fra Firefly Studios. Dette spillet kommer i 2009, og beskrives som et brutalt men komisk eventyr i en underjordisk middelalderverden. Hero kommer til konsoll og PC. Mer informasjon om disse spillene finner du på Gamecocks nettsted. Gamecock betyr forresten kamphane, i tilfelle det er noen misforståelser.

Siste fra forsiden