Gamecube-favoritter på Wii

Gammelt nytt er godt nytt

Noen av de bedre Gamecube-spillene får europeisk relansering til neste år.

Det er ikke å stikke under stol at Nintendos Gamecube hadde en langt svakere posisjon på markedet en rivalen Playstation 2. Mange fikk dermed aldri spillet de mange perlene som ble utgitt på konsollen, men nå får de som stod over Gamecube en ny sjanse.

Mario Tennis skal relanseres.

En av de mange annonseringene Nintendo kom med i går var at det jobbes med Wii-relanseringer av noen av de beste Gamecube-spillene, og Eurogamer har nå fått bekreftet av Nintendos britiske avdeling at disse også kommer til Europa en gang i løpet av neste år.

Foreløpig er det actioneventyrene Metroid Prime og Metroid Prime 2: Echoes, de trivelige simulatorspillene Pikmin og Pikmin 2, samt sportspillet Mario Tennis som er bekreftet for europeisk nyutgivelse. Spillene er for det meste de samme som de var på Gamecube, men kontrollsystemet skal oppgraderes til å være mer kompatibelt med Wii.

Nintendo jobber også med å bringe Donkey Kong: Jungel Beat og Chibi Robot til Wii, men det er foreløpig ikke bekreftet at disse kommer til Europa.

De som ikke gidder å vente på relanseringen kan alltids snappe opp originalspillene til Gamecube, da disse allerede er kompatible med Wii.

Siste fra forsiden