Telenorligaen

Gamer.no søker administratorer til Telenorligaen

Vil du være med å utvikle det norske e-sportmiljøet?

I slutten av august starter høstsesongen av Telenorligaen. Med liga i fire forskjellige spill, over 2000 deltakere og 250 kamper i uken i snitt er det mye som skal klaffe for å kvalitetssikre gjennomføringen.

Mye av dette arbeidet gjøres av ligaens administratorer, og det ville ikke vært mulig for Gamer.no å arrangere Telenorligaen uten dem.

Forventer vekst

Til høsten forventer Gamer.no en ny vekst i antall påmeldte spillere og lag. Derfor er vi nå på utkikk etter flere administratorer, særlig innenfor spillene League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive, men også StarCraft II og Hearthstone.

Vi ser etter adminstratorer som:

  • Møter til de oppsatte kampdagene for sitt respektive spill
  • Kommuniserer godt med lag, spillere, og andre administratorer
  • Har nok kunnskap om spillet de administrerer
  • Er fylt 16 år

Det vil være et pluss om du har kjennskap til det norske miljøet, men dette er ikke et krav.

Kan delta samtidig

Gamer.no betaler et fast honorar per kveld, og har et lett anvendelig og solid administrasjonsverktøy for jobben. Nye administratorer vil motta opplæring i systemet og rutiner i forkant av seriestart.

Det er tillat for administratorer å delta i ligaen, men de vil ikke få tildelt administratoroppdrag i avdelinger og divisjoner de selv deltar i.

Hvis dette høres interessant ut sender du en søknad på e-post til stein@gamer.no. Fortell litt om deg selv og hvorfor du passer som administrator i Telenorligaen.

Søknadsfrist er fredag 31. juli 2015.

Siste fra forsiden