Gamer.no søker spillserverdriftere

Satser på spillservere

Vi søker frivillige driftere og moderatorer til spillserverne våre.

Siden i fjor sommer har Gamer.no testkjørt fire spillservere, som har kjørt ulike oppsett for Counter-Strike: Source og Team Fortress 2. Serverne blir driftet og moderert på frivillig basis, og det er varierende og begrenset hvor mye hver enkelt kan bidra. Derfor er vi nå på utkikk etter flere engasjerte sjeler som kan hjelpe oss å videreutvikle denne tjenesten til det beste for brukeren.

Vi har i dag fire fysiske Ubuntu-servere, som skal kjøre Counter-Strike: Source, Counter-Strike 1.6, Team Fortress 2. Serverparken vår har stor kapasitet, så her kan det bli aktuelt å utvide basert på etterspørsel og popularitet.

I første omgang søker vi to personer til drift av spillserverprogramvarene. Disse vil jobbe tett rundt driften og planlegging av videre utvidelser i fremtiden.

Krav for søkere til drifting:

  • Være fylt 16 år
  • Ha god kjennskap til Linux (Ubuntu)
  • Ha erfaring med oppsett av servere til Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source eller Team Fortress 2
  • Ha en moden oppførsel

Søknader eller spørsmål kan sendes på e-post til tor.henning@hardware.no. Søknadsfristen er 12. februar.

Vil du være moderator?

Vi er stadig på jakt etter flinke og dedikerte servermoderatorer som kan sørge for god stemning og sportsånd på våre servere. Spiller du Team Fortress 2, Counter-Strike: Source eller Counter-Strike 1.6 på jevnlig basis? Deler du vårt syn om at det å konkurrere på nett skal være en hyggelig opplevelse, fri for mobbing, sjikanering og juksing? Da er du velkommen til å ta kontakt med vår sjefsspillmoderator Vegard «X-RaY» Engh på e-post vegaengh@hotmail.com.

Siste fra forsiden