Gammeldags skrekk relanseres

GOG.com har fått Realms of the Haunting og Guilty Gear X2 Reload.

Good Old Games er en digital spillbutikk som spesialiserer seg på eldre spill. Fra før av har de en mengde klassikere i biblioteket sitt, inkludert de originale Fallout-spillene, Heroes of Might & Magic-serien (samt rollespillene de er basert på) og Master of Orion-spillene.

Nå har de gjort en avtale med den relativt ferske utgiveren Funbox Media, som blant annet sikrer dem muligheten til å lansere visse spill fra den gamle storutgiveren Gremlin Interactive. Det første av Gremlin-spillene er Realms of the Haunting, et førstepersons actioneventyr hvor du må kjempe for livet i kamp mot overnaturlige kryp. Spillet skilter blant annet med ekte videosekvenser.

Guilty Gear X2: Reload.

Takket være Funbox-avtalen har Good Old Games også lansert PC-versjonen av det absurde japanske slåssespillet Guilty Gear X2: Reload. Her får vi 2D-slåssing i Street Fighter-stil, med noen av de merkeligste hovedpersonene noensinne.

Good Old Games-representanter har forøvrig hintet om en enda større avtale i nær fremtid:

– Vi kommer til å annonsere avtale med en ny utgiver i løpet av noen få uker. Klassikerne de har testet i QA-labben vår har fått meg helt tårevåt med nostalgi, sier markedsføringsmann Trevor Longino på GOG-forumet.

Siste fra forsiden