Gangland

Danske MediaMobsters har gitt ut en ny video som viser hvordan gameplayet i det innovative mafiaspillet Gangland kommer til å arte seg.

Gangland er en unik blanding av økonomisk simulator, sanntidsstrategi og action som ser ut til å kunne bli en klassiker om utviklerne i danske MediaMobsters spiller kortene sine riktig. Spillet gir deg rollen som sicilianske Mario, og målet ditt er å arbeide deg opp fra en enkel håndlanger for din onkels mafiaorganisasjon til lederen for ditt eget forbryterimperium.

For å oppnå dette må du gjøre alle slags umoralske og ulovlige ting. Gangland lar deg drive hallikvirksomhet, presse folk for penger, kreve inn "beskyttelsespenger", og generelt gjøre alt det ekte gangstere får muligheten til. Spillet gir deg imidlertid stor mulighet til å selv velge hvordan du vil tjene pengene dine - den eneste forutsetningen er at du gjør noe ulovlig.

Like før jul var vi en tur til København for å ta en titt på spillet, og rapporten fra besøket kan du lese her. Nå har MediaMobsters utgitt en video fra spillet, og denne viser litt under ett minutt med film fra gameplayet. Filmen er i to versjoner (med ulik filstørrelse og kvalitet), og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden