LucasArts-topper starter studio

Går egne veier

Fearless Studios er navnet, og gutta har med seg tung erfaring.

Star Wars: The Force Unleashed er et av LucasArts mest suksessrike spill noensinne, og oppfølgeren ser minst like spennende ut. Derfor er det nok vemodig for utvikler LucasArts å miste to av prosjektenes viktigste hjerner.

Haden Blackman, som skrev mye av historien og ledet utviklingen av The Force Unleashed, og Cedrick Collomb, som styrte teknologigrenen av LucasArts, starter nemlig sitt eget spillselskap. Navnet falt til slutt på Fearless Studios.

Star Wars: The Force Unleashed II ser svært spennende ut.

– Her i Fearless Studios mener vi at gode TV-spill skal etterlate seg et varig inntrykk, og sette en permanent støkk i spillerne, industrien og selv generell kultur. Ved å ta store kreative risikoer og takle nye utfordringer skal vi spleise historie og gameplay for å suge deg inn og engasjere deg i like stor grad som favorittboka eller -filmen, sier Blackman i en uttalelse.

Med seg på laget har de for øvrig også Marc Jackson, som har bred erfaring med finansiering av en rekke store spillprosjekter, blant annet Batman: Arkham Asylum.

Vi vet absolutt ingenting om hva slags spill disse karene ønsker å lage, men planene deres høres i det minste spennende ut, og navnet bærer jo en viss lovnad. Vi kommer selvsagt til å følge Fearless Studios tett i tiden som kommer!

Star Wars: The Force Unleashed II forøvrig kommer ut 28. oktober her til lands.

Lurer du på hvilke andre spill som kommer ut i høst? Spillkalenderen vår har svaret!

Siste fra forsiden