Gårdsliv i desember

Lykkens øy

Et nytt spill i den trivelige simulatorserien Harvest Moon er på vei til Europa.

I den populære Harvest Moon-serien påtar du deg rollen som bonde for å leve et rolig og hyggelig liv på landsbygda. Målet er å bygge deg en stor bondegård, finne en søt kone og oppdra barn og dyr i landlig idyll.

Den lykkeligste geita i verden.

I går annonsert Rising Star Games at de skal utgi det nyeste Harvest Moon på DS i Europa. Harvest Moon: Island of Happiness følger mye av den samme grunnstrukturen som de tidligere spillene i serien, men denne gangen befinner du deg på en øde øy.

Du ender opp på øya etter et skipsforlis, og sammen med de andre overlevende må du bygge opp et nytt samfunn og utforske ditt nye hjem. Etterhvert som du bygger opp gården din tiltrekkes nye innbyggere til øya, og disse kan åpne opp butikker eller hjelpe deg med å utforske.

Du kan velge å spille som enten jente eller gutt, og det er ti forskjellige partnere å velge mellom når du er klar til å stifte familie. Er du ute etter menneskelig kontakt kan du bruke den trådløse oppkoblingen på DS-en til å spille sammen med andre og konkurrere om hvem som er den beste bonden.

Harvest Moon: Island of Happiness ligger i butikkhyllene fra 12. desember.

Siste fra forsiden