Gatekamp på Virtual Console

I dag har ytterligere to klassikere blitt tilgjengelige over Virtual Console-systemet for Wii. Disse er Street Fighter II: The World Warrior og Super Probotector.

Virtual Console-systemet, som tillater Wii å spille spill fra en rekke eldre plattformer, har raskt vist seg å bli en suksess både for Nintendo og nostalgiske Wii-eiere. I den siste tiden har Nintendo redusert mengden nye spill som lanseres hver uke, og denne uken har de bare to nye retrospill å by på.

Disse spillene er imidlertid relativt kjente. Det mest kjente av dem er Street Fighter II: The World Warrior, en oppgradert versjon av klassikeren Street Fighter II. Spillet er noe eldre enn Super Street Fighter II og Street Fighter II Turbo, og er derfor litt begrenset i forhold til de nyeste og beste versjonene av Street Fighter II, men kommer med det samme gameplayet tilhengerne av serien elsker.

Det andre spillet er Super Probotector: Aliens Rebels, som også er kjent som Contra 3: The Alien Wars. Dette er et todimensjonalt plattform/skytespill der du må kjempe mot en haug av utenomjordiske fiender, inkludert noen gigantiske (og ekstremt farlige) sjefsfiender. Spillet regnes som en klassiker, men vær oppmerksom på at det også er temmelig vanskelig.

Begge de nye Virtual Console-spillene er fra Super Nintendo (SNES), og de koster 800 Wii-poeng hver.

Siste fra forsiden