Gates of Troy stjålet

Slitherine Software melder at gull-versjonen av Gates of Troy har blitt stjålet, og her er det ikke snakk om noe pinglete hackerangrep.

Tyveriet skjedde da gullversjonen av spillet var på vei tilbake til Slitherine Software, etter å ha blitt sendt til trykkeriet for kopiering. Pakken med gullversjonen ble sendt med såkalt "special delivery" som skal være sikrere enn vanlig post, men dessverre for Slitherine Software viste det seg å ikke være sikkert nok.

Postmannen, som heter David Giles, ble nemlig overfalt av en ukjent gjerningsmann akkurat i det han var på vei opp til Slitherine Software sitt hovedkvarter. Han ble ikke fysisk skadet under hendelsen, men tyven stakk av med all posten han bar på, inkludert gullversjonen av Gates of Troy.

Det er foreløpig ikke kjent om tyven var spesifikt ute etter Gates of Troy, eller om Slitherine bare var ekstremt uheldige. Selskapet forteller at de håper tyven ikke vet hvilken verdi innholdet i pakken deres har, og at han ikke har kunnskapen som er nødvendig for å kunne utnytte seg av cd-platen ved, for eksempel, å legge innholdet ut på nettet.

Gates of Troy er en ekspansjonspakke til Slitherine Software sitt Civilization-aktige strategispill Spartan. Slitherine forteller at dette tyveriet vil føre til en viss forsinkelse av utgivelsen, men gir ingen detaljer om dette. For mer informasjon om spillet kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden