Gathering gir ut Kohan II: Kings of War

Kohan: Immortal Sovereigns var et innoverende sanntidsstrategispill som aldri helt fikk den oppmerksomheten det fortjente. Nå er etterfølgeren på trappene, og med Gathering of Developers som utgiver bør i alle fall publisiteten være sikret.

Kohan: Immortal Sovereigns og Kohan: Ahrimans Gift (som var en "ekspansjonspakke" som kunne spilles uten originalspillet) fikk mye ros av kritikerne, men ble aldri noen stor suksess i butikkene, noe utgiveren Strategy First nok må ta på seg en del av ansvaret for. Nå har utviklerne i TimeGate Studios sikret seg en avtale med Take-Two-selskapet Gathering of Developers om distribusjon av Kohan II: Kings of War.

Kohan II: Kings of War er et sanntidsstrategispill i full 3D. Spillet foregår i den samme fantasiverdenen som de to foregående Kohan-titlene gjorde, og gameplayet skal bygge videre på de samme hovedelementene som i originalspillene. Utviklerne har likevel gjort en del forandringer for å gjøre spillet mer strømlinjeformet og tilgjengelig.

Spillets enspillerkampanje inneholder en dynamisk historie med 25 oppdrag, fem politiske fraksjoner og seks unike raser. I tillegg til å bygge byer og kontrollere store hærer vil du, som i forgjengerne, få tilgang til heltekarakterer som er lang mektigere enn vanlige soldater.

Kohan II vil også komme med muligheter for flerspiller, og i tillegg til moduser som "deathmatch" og "king of the hill", som også befant seg i forgjengerne, har utviklerne nå lagt til et modus som heter "lightning". Her plasseres flere store hærer på et litt for lite kart, samtidig som spillhastigheten skrus opp noen hakk.

Gathering of Developers skal etter planen gi ut dette spennende sanntidsstrategispillet til sommeren.

Siste fra forsiden