Gears of War-film får regissør

Filmprosjektet ruller videre

Det er nå offentliggjort hvem som skal skrive og regissere Gears of War-filmen.

For over et år siden skaffet filmselskapet New Line filmrettighetene til det populære PC -og Xbox 360-spillet Gears of War. Prosjektet har nå fått regissør og skribent knyttet til seg, men noe om handlingen og slippdatoen er foreløpig ikke oppgitt.

Får vi se denne karen i filmversjonen?

Ifølge Variety blir Len Wiseman regissør for filmen. Han har tidligere jobbet med designet til filmene Godzilla og Independence Day. På regissørfronten har han vært ansvarlig for Underworld-filmen, og Live Free or Die Hard.

Skribent for prosjektet blir Chris Morgan, mest kjent for manuset til The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Wiseman og Morgan skal utarbeide historien sammen, mens Cliff Bleszinski fra Gears of War-utvikler Epic skal fungere som konsulent for filmen.

New Line hadde egentlig håpet å få filmen på kino i løpet av sommeren 2009, men det er nå uvisst når den blir ferdig. Epic-sjef Mark Rein mener dette er til det beste:

– Det er som med spillene våre. Dere kan få den når den er ferdig, eller dere kan få den med en gang. Vi ser helst at dere får den når den er ferdig. Det er ingen timeplan for prosjektet. Vi vil ha en så bra film som mulig, og vi tror Wiseman kan klare det, sier han i følge Variety.

Siste fra forsiden