Gears of War 3 i april 2011?

Gears of War 3 i april 2011?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den høyt aktede spillpublikasjon Edge hevder å sitte på brennhet informasjon om det neste spillet i den umåtelig populære Gears of War-serien.

Les også: Gears of War 2 får enda en utvidelse

I følge Edges anonyme, men visstnok svært pålitelige kilde vil ikke spillet lanseres i november i år, som har vært tradisjonen så langt. Men spillet er likevel ikke så langt inn i horisonten, Gears of War 3 skal lanseres den 8. april neste år. En ordentlig avduking vil finne sted på årets E3-messe.

Men Edge sin krystallkule har mer nyheter å gi oss. Spillpublikasjonens kilde hevder at spillets første teasertrailer vil legges ut nøyaktig ett år før spillet, altså den 8. april i år.

Spillet er ikke en gang offisielt annonsert enda, men Epic har tidligere likt å holde kortene tett til brystet. De to første spillene hadde også et intervall på to år, så det virker ikke rent usannsynlig at spillet ikke er så alt for langt unna. En 2011-utgivelse faller også inn med Epics nylige uttalelser om at de ikke vil slippe noen spill i år.

(Kilde: Edge-online)

Gears of War 2

X360
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Action
Utvikler: Epic Games
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen