Geneforge 4 ute nå

Windows-versjonen av rollespillet Geneforge 4: Rebellion har nå blitt lansert.

Geneforge 4: Rebellion er et omfattende rollespill hvor vi får oppleve en fantasiverden preget av en omfattende og ødeleggende konflikt. Utviklerne i Spiderweb Software forteller at vi får 80 områder å utforske, og muligheten til å velge hvilken av flere fraksjoner vi vil kjempe for.

Utviklerne fokuserer ikke på grafikk

Valgene vi gjør vil ikke bare påvirke hvordan figuren vår utvikler seg og hvilke oppdrag vi får tilgang til, men også hvordan konflikten utarter seg. Som i mange andre rollespill loves vi stor frihet til å utforske verden slik vi ønsker, og kjempe mot fiendene på vår egen måte. Spiderweb Software forteller at det ikke er nødvendig å ha erfart tidligere spill i denne rollespillserien.

Rollespillene deres har tradisjonelt fokusert på helt andre ting enn vakker grafikk og imponerende spesialeffekter, og det samme gjelder Geneforge 4. Den enkle presentasjonen har imidlertid ikke hindret serien i å få mange tilhengere, så hvis du har lyst til å finne ut om spillet er noe for deg, kan du ta en titt på utviklernes nettsted og web-butikk.

Siste fra forsiden