Geometry Wars og UNO til PC

På Consumer Electronic Show i Las Vegas kom det frem at Geometry Wars og UNO kommer til Windows, og at UNO blir kompatibelt med Xbox 360-versjonen.

Bill Gates og Robbie Bach stod for Microsofts pressekonferanse på årets Consumer Electronic Show i Las Vegas. I tillegg til kunngjøringen om at Xbox 360 vil få støtte for IPTV, fortalte den amerikanske giganten litt om fremtidsplanene for Windows.

Robbie Bach hevdet at over 200 millioner mennesker spiller på Windows hver måned, og at Microsoft vil satse på både kjernemarkedet og det stadig større markedet av hverdagsspillere. I forbindelse med den sistnevnte spillergruppen viste Microsoft videoer fra kommende titler som Jewel Quest 2, Luxor 2, Bliss Island og et Windows-basert Geometry Wars-spill.

Microsoft viste også frem en Windows-versjon av UNO, fjorårets mest populære Xbox Live Arcade-spill. UNO er selvfølgelig basert på kortspillet ved samme navn, og Windows-versjonen vil være kompatibel med Xbox 360-versjonen, slik at du kan spille over nettet med venner som eier Xbox 360-versjonen.

Alle nettfunksjonene i Xbox 360-versjonen finner også veien til PC-versjonen, gjennom et system som kalles Live on Windows. Her får vi ting vi kjenner fra Xbox 360, som vennelister og mulighet til å se hva vennene våre spiller. Live on Windows vil lanseres til sommeren for Windows Vista.

Siste fra forsiden