Ghostbusters offisielt kunngjort

Spøkelsesjegerne vender tilbake til skjermene våre, for å redde verden fra overnaturlige svinepelser.

Sierra har bekreftet at spøkelsesjegerne i Ghostbusters får sitt eget spill til neste høst. De fire heltene spilles av hele gjengen fra filmene (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson), som er samlet for første gang på 20 år.

Ghostbusters gjør alltid jobben sin så skånsomt som mulig

I tillegg vil Annie Potts (Janine Melnitz), Brian Doyle Murray (psykologen fra Ghostbusters II) og William Atherton (Walther Peck) bli med på moroa. Spillets historie skrives av Harold Ramis og Dan Aykroyd, som også samarbeidet om historien i filmene.

Ghostbusters: The Game finner sted i New York, som nok en gang trues av overnaturlige slemminger. Spøkelsesjegerne må bruke en rekke fantasifulle våpen og duppeditter for å overvinne de spøkelsesaktige fiendene.

Sierra skryter av at spillet vil levere en unik opplevelse og gameplaymiljøer som gjenskaper tidsperioden og atmosfæren fra filmene. Dessuten lover de gjensyn med massevis av kjente spøkelser.

Ghostbusters: The Game er under utvikling hos to ulike team. PC, Xbox 360 og PS3-versjonene utvikles hos Terminal Reality (kjent for Bloodrayne-spillene sine), mens Red Fly Studios (som snart er ferdige med actioneventyret Insecticide) står bak PS2, Wii og DS-versjonene.

Det er verd å nevne at dette Ghostbusters-spillet ikke har noe med Zootflys kansellerte prosjekt, som skapte stor interesse på nettet for en tid tilbake.

Siste fra forsiden