Telialigaen - Counter-Strike

Gigantoppgjør i Telialigaens hovedkamp

– Det kan fort bli finalen ved slutten av sesongen, tror Pål «Polly» Kammen i Apeks.

Pål «Polly» Kammen og Apeks deler tabelltoppen med 777.
Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Nordavind Talent - Stabæk Momentum
Foxed - Wizard
Apeks - 777
Midgard - Fact Revolution
Bifrost - Oilers

Alle kampene spilles mandag 1. mars klokken 19:00, med unntak av hovedkampen som går klokken 21:00.

Terminliste »

Tabell »

Forrige mandag ble vi servert et høydramatisk oppgjør mellom Foxed og Nordavind Talent og ukens oppgjør blir ikke mindre spennende når gigantene Apeks og 777 står klar til toppkamp.

De to favorittene deler tabelltoppen og har allerede en fot i sluttspillet ved halvspilt sesong. Kampen kan være avgjørende for hvem som får velge semifinalemotstander når Telialigaen skal avgjøres og kan være en forsmak på finalen skal en tro Apeks-trener Pål «Polly» Kammen.

– Det blir en god mulighet for oss til å se hvor langt de har kommet og gi oss en pekepinn på hva som venter oss i sluttspillet. Jeg satser på at det blir en morsom kamp for folk å se på, og en god oppvarming til det som fort kan bli finalen ved slutten av sesongen, forteller Kammen.

LES OGSÅ: Universitet vil gjøre e-sport til bachelorgrad

Se kampen mellom Apeks og 777 på TV 2 Sumo mandag fra 20:30 »

Høster erfaring fra rundene

DISSE SPILTE FOR APEKS

Vis mer

Sander «Grus» Iversen
Ole «Marcelious» Langan
Joakim «Relaxa» Gustafsson
Martin «Nasty» Garvik
Rasmus «Kreaz» Johansson

Pål «Polly» Kammen (trener)

Kammen forteller at de ikke gjør nevneverdig med forberedelser inn mot Telialigaen-rundene og bruker seriespillet til å høste erfaring.

– Forventningene inn mot kampen er som alltid tre poeng for oss. Det er jo en spesiell sesong for oss når vi har en annen lagoppstilling i Telialigaen enn i andre turneringer. Det gjør at vi ikke får gjort så mye spesifikt inn mot kampene, Forhåpentligvis passer det oss å møte et lag med litt mer struktur og plan enn hva vi vanligvis møter i ligaen.

En som helt sikker er revansjesugen er tidligere Apeks-spiller Kristian «akEz» Kornbakk. Kammen tror ikke sin tidligere elev vil kunne dra fordel av å møte gamle lagkamerater og spår at det er de som stiller sterkest i møtet med 777-spilleren.

Pål «Polly» Kammen tror de kjenner Kristian «akEz» Kornbakk bedre enn han kjenner dem.
Mohammed Barzinje/Good Game

– «akEz» kjenner oss godt, men jeg tror ikke det er så mye å kjenne igjen fra når han var hos oss. Sånn sett har kanskje han tatt med seg mer som taktisk leder fra tiden med oss inn i sitt nye lag, så kanskje vi kan få lest spillet noen ganger i løpet av kampen.

Kampen blir på mange måter regnet som kampen om førsteseedet i seriespillet. Likevel understreker Kammen at det er i sluttspillet det virkelig gjelder.

Les også
Midgard seiret etter overtid - kaos i nedre del av tabellen

– Jeg vil si sesongen har vært sånn som den pleier til nå. Vi gikk på en litt kjip uavgjort i første kamp, men det var med meg som innbytter i siste liten og litt kaos før kamp. Resten av kampene har vi hatt ganske god kontroll. 777 jobber hardt og godt virker det som, så det vil bli en tøff kamp. Både vi og de vet nok at det er i sluttspillet det teller, så selv om det gir et lite mentalt overtak til den som vinner i denne kampen, så er det i sluttspillet det skal avgjøres, avslutter Kammen.

LES OGSÅ: – Forhåpentligvis henter vi oss inn

Revansjesugen

DISSE SPILLER FOR 777

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Sondre «fibb0» Gjerde
Kristian «akEz» Kornbakk

Christopher «kicker» Linden (trener)

Sportslig leder i 777, Tommy «TommyM» Monsen spår en god kamp mot Apeks mandag og forteller at de naturligvis har jobbet med nysigneringen Sondre «fibb0» Gjerde den siste tiden.

– Forventningene er uten tvil at vi skal gi Apeks en god kamp. Apeks er betydelig svekket fra i fjor, så kampen er veldig åpen. Vi har jobbet med å få «fibb0» inn i laget, og lagt ned en god jobb de siste ukene.

Tommy «TommyM» Monsen og 777 vil ta opp kampen mot Apeks.
Eivind Von Døhlen/Good Game

For Kornbakk blir det spesiell kamp mot sin tidligere klubb. Monsen tror den taktiske lederen til 777 er sulten på å vise seg frem mandag.

– Det er klart «akEz» er interessert i å slå gamleklubben. Om jeg hadde vært i hans posisjon så hadde jeg i hvert fall vært enormt sulten på å levere en god prestasjon.

Tre poeng vil være et massiv steg i riktig retning for et 777-lag som ønsker å ta opp kampen mot Telialigaens soleklart mest meritterte lag.

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE I 2. DIVISJON

Vis mer

Domino - Team Diamond
VOID - tNn
777 Femme - Metizport
Eager - Bitfix
Blue Elite - Celestial

Alle kampene spilles tirsdag 2. mars klokken 20:00.

Terminliste »

Tabell »

– Å slå Apeks hadde vært med på å statuere et eksempel om at vi er Norges beste lag. I mine øyne er vi, Oilers og Apeks et lite hakk over resten, mener Monsen.

Selv om Apeks-trener Kammen omtaler kampen som den potensielle finalen er Monsen og gjengen kun fokusert på seriespillet.

– Vi tenker ikke noe på en semifinale eller finale på mandag. Fokuset er å levere best mulig i denne kampen, også fokuserer vi på sluttspillet senere, avslutter Monsen.

Slik ser tabellen ut før 6. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden