Gjensyn med Narnia

Til neste år kommer en ny Narnia-film, og dermed er det selvsagt klart for nok en spillmatisering.

Hollywood og spillindustrien går hand i hand, til glede for mange og til ergrelse for andre. Nå har Disney kunngjort The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, et spill basert på den neste Narnia-filmen, som skal komme på kino sommeren 2008.

Bilde fra 360-versjonen

Som lesere av Narnia-bøkene vet, går ikke tiden i vår verden og Narnia likt. Dermed kan man stikke til Narnia på formiddagen, legge ut på et par dager med eventyr, og komme tilbake i god tid til middag.

Når Pevensie-søsknene etter en lang stund i vår verden tar turen tilbake til Narnia, finner de ut at det har gått 1300 Narnia-år siden deres forrige eventyr, og denne tiden har ikke bare vært hyggelig i verdenen på den andre siden av klesskapet. En ond tyrann ved navn Miraz hersker nå over Narnia, som er mørkere og dystrere enn noensinne.

I spillmatiseringen av Prince Caspian får du mulighet til å spille som 20 ulike figurer, inkludert en rekke Narnia-beboere. Om du vil kan du samarbeide med opp til tre venner, både lokalt og over nettet (og det vil være mulig for partnerne dine å hoppe ut og inn av spillet som de vil).

Gameplayet består av en kombinasjon av oppgaveløsing og actionfylt kamp. Spillet skal få ikke-lineære omgivelser som lar dere selv velge når dere vil utforske ulike deler av spillet.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian skal lanseres i mai neste år, og kommer til PC, Xbox 360, PlayStation 2 og 3, Wii, DS og PSP. Utviklingen av de fleste versjonene foregår hos Travellers Tales, mens Disney-studioet Fall Line tar seg av DS-versjonen.

Siste fra forsiden