Counter-Strike: GO / ESL One Cologne

Gjør deg klar for verdens største Counter-Strike-turnering

16 av verdens beste lag kjemper om en premiepott på to millioner kroner denne uka.

Slik så det ut under ESL One Katowice i mars.
Helena Kristiansson/ESL

ESL One Cologne 2015 går av stabelen fra 20. august til 23. august i Köln i Tyskland, og er verdens største Counter-Strike: Global Offensive-turnering.

16 lag deltar i konkurransen, hvor av åtte lag er invitert og de resterende åtte har kvalifisert seg gjennom nettbasert ligaspill med divisjoner for Europa, Nord-Amerika og Asia.

LES OGSÅ: Norske «Rain» er klar for ESL One

De inviterte lagene er de åtte beste fra ESL One Katowice 2015, og har ikke gjennomgått kvalifiseringer. Disse lagene er: Fnatic, Luminosity Gaming, Mousesports, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, Team EnVyUs, Team SoloMid og Virtus.Pro.

De kvalifiserte lagene er: Team Kinguin, Team eBettle, Flipsid3 Tactics, Titan, Team Immunity, Renegades, Counter Logic Gaming og Cloud9.

Lagene er delt inn i fire grupper og hver gruppe spiller en egen turnering der vinnerne sendes direkte til kvartfinalen. De resterende tolv lagene sendes inn i nye tilfeldige grupper, med påfølgende ny turnering for å avgjøre hvilke fire andre lag som skal få billett til kvartfinalen. I gruppespillet er det best-av-en som gjelder, mens sluttspillet bruker best-av-tre.

De første kampene i gruppespillet starter torsdag klokken 13:45.

Du kan følge alle kampene på ESL sin Counter-Strike-kanal her på GamerTV.

Siste fra forsiden