Glade føtter fra Midway

Midway har skaffet seg rettighetene til å lage spill basert på den kommende Warner Bros-filmen Happy Feet.

Den amerikanske utgiveren Midway har kunngjort at de vil lage spill basert på den komiske eventyrfilmen Happy Feet. Disse spillene vil komme til konsoll, håndholdte plattformer og PC. Midway forteller selv at denne lisensen vil tiltrekke seg yngre gamere, og vil være et av ankerene i Midway sin nye familievennlige spillkolleksjon.

Midway vil jobbe tett sammen med Warner Bros. Interactive Entertainment for å lage morsomme, tiltrekkende og visuelt appellerende spill som videreformidler humoren fra filmen. Happy Feet handler forøvrig om syngende pingviner i Antarktis, og følger historien til den mest elendige pingvinsangeren noensinne, Mumble (som spilles av Elijah Wood, kjent som Frodo i Ringenes Herre-trilogien).

Når det gjelder selve spillene, har vi veldig lite informasjon å dele. I stedet for å kjede dere med intetsigende sitater fra den offisielle pressemeldingen, går vi like godt over til noe helt annet. Midway er nemlig ikke de eneste som har sikret seg lisenser i det siste; utvikleren 10tacle Studios har også åpnet lommeboken sin.

Deres lisens er imidlertid noe uvanlig - de har nemlig skaffet seg rettighetene til å lage spill basert på den tyske ølfestivalen Oktoberfest, som finner sted i Bayern hvert år. 10tacle vil lage spill til PC, konsoll og mobile plattformer, og gleder seg til å la gamere fra hele verden få oppleve denne kjente festivalen.

Hvordan et spill basert på en ølfestival skal fungere har vi rett og slett ingen anelse om, og 10tacle Studios har (som Midway) ikke vært særlig interessert i å komme med spesifikke detaljer om gameplayet. Vi får med andre ord bare vente å se.

Siste fra forsiden