Aurora CSGO Astralis NiP

- Gleder meg til å møte dem til kamp

Stjernene skinner i forkant av ESL Impact.

Astralis' nye damelag i Counter-Strike: Global Offensive.
Astralis

Mens tre av hennes tidligere lagvenninner havnet i Ninjas in Pyjamas, gikk det til stjernene i Astralis for Aurora «Aurora» Lyngdal. Forventningene til både ESL Impact og hennes nye organisasjon er naturligvis høye.

Etter et skuffende resultat i Valencia der Godsent måtte se seg slått grundig i gruppespillet, ble lagendringer løsningen for «norske» Godsent.

Mens Marita «Minnie» Siljan Sørensen og Thea «Pullox» Evensen gikk til NiP, var det en annen skandinavisk organisasjon som plukket opp Lyngdal, denne gangen med en internasjonal lagoppstilling.

Dette er Astralis

Vis mer

no Aurora «Aurora» Lyngdal
fr Rachel «RacheLL» Kujawa
de Selin «spike» Alak
bg Yoana «Joanana» Vlaykova
hu Kászandrá «kezziwow» Héjja

– Veien har vært veldig fin, kan man si det? Jeg har spilt med «Kezzi» før, og når det ble avgjort at «Minnie» og «Pullox» ville prøve noe annet så var det veldig åpenbart for meg å ta kontakt med «Kezzi» og se hva hun tenkte fremover, forteller Lyngdal til Gamer.no

LES OGSÅ: Norges to største utenlandsproffer deltar i ESL Pro League

Med turneringen i Valencia avgjort i juli har det uten tvil vært en hektisk sensommer for nordlendingen. Laget har allerede møtes til bootcamp og sparker i gang ESL Impact mot BIG EQUIPA som også deltok på ESL Valencia.

– Bootcamp var veldig koselig. Vi hadde masse møter hver uke for å bli kjent med alle på kontoret, også spilte vi så mye som mulig. Laget er helt fantastisk og hele organisasjonen er sinnsykt dyktige til det de gjør. Jeg er evig stolt, forteller hun videre.

Donya Jabari

Også hennes tidligere lagvenninner, Sørensen og Evensen vil være å finne i ESL sin storsatsning, ESL Impact. I andre sesong finner NiP og Astralis seg i forskjellige grupper, men med muligheter for å møte hverandre i sluttspillet om lagene går videre.

– Jeg gleder meg til å møte dem til kamp.

Lyngdal påpeker at hun er glad på sine tidligere lagkameraters vegne.

– Det er så sinnsykt bra for dem at de har fått støtte av NiP bak seg. Noen ganger går veien videre og det gjorde den her gang for oss. Ønsker dem all hell og lykke, avslutter Lyngdal.

Les også
Norges fremste League of Legends-profil: – Det finnes ingen snarveier

Med flere norske jenter i kjente organisasjoner internasjonalt, er det liten tvil om at det gror godt på kvinnesiden av norsk Counter-Strike: Global Offensive.

Siste fra forsiden