Glory of the Roman Empire

Glory of the Roman Empire tar oss til romerrikets glansdager, hvor vi får rollen som byplanlegger, guvernør og militærleder.

I Glory of the Roman Empire, fra CDV og Haemimont Games, må du lede en liten landsby til å bli en mektig by i det romerske imperiet. Du må sørge for at innbyggerne dine holder seg friske og fornøyde, handle med nabobyer for å sikre tilgang på ulike ressurser (eller tjene penger på dine egne), beskytte grensene mot sultne barbarer og andre rivaler, og bygge opp en velfungerende infrastruktur i byen din.

Økonomien er basert på en simulasjon av hver enkelt innbyggers ønsker og behov, og hvis du ikke klarer å dekke disse vil de gjøre det som er nødvendig for å oppnå dem på egenhånd. Spillet kommer med et avansert brukergrensesnitt som skal være lett å bruke, samtidig som det gir spilleren mange muligheter.

Enspillerkampanjen er ikke-lineær, og inneholder over 30 oppdrag i 11 historiske byer. Kampanjen inneholder en mengde sosiale, militære og handelsmessige mål som må oppnås. Spillet har også et utfordringsmodus der du kan laste opp poengsummene dine til nettet, og se hvordan du ligger an i forhold til andre strateger rundt om i verden.

Den nylanserte demoen inneholder den første delen av enspillerkampanjen, og kommer med en haug av øvingsoppdrag og oppdrag. Installasjonsfilen er på 512 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden