Goat Simulator 3 - GTA 6

Goat Simulator 3-reklame brukte klipp fra GTA 6-lekkasjen – det likte Take-Two dårlig

Rockstar-eieren fikk videoen fjernet.

Coffee Stain Studios

Svenskene i Coffe Stain slapp denne uken en reklamesnutt for Goat Simulator 3 – oppfølgerspillet som ble lansert for en måned siden. Videoen fikk imidlertid ikke leve lenge, etter at utvikleren fikk Rockstar-eier Take-Two på nakken.

Reklamen inkluderte nemlig klipp fra den gigantiske Grand Theft Auto VI-lekkasjen fra i høst. Det likte Take-Two dårlig, og etter bare noen timer var den fjernet fra sosiale medier.

– Dette medieinnholdet er deaktivert etter at rettighetshaveren rapporterte det, heter det i en nå slettet beskjed fra Twitter.

Den ellers uskyldige reklamen – som Gamer.no har sett – fulgte en ulykksalig fyr kalt Shaun gjennom en vanlig dag som datastyrt figur i Goat Simulator 3. Shaun kunne blant annet fortelle at han han hadde gått på en prestisjefylt «ragdoll»-skole, for å bli så flink som mulig til å bli slengt veggimellom av spillets geiteprotagonist.

Shaun skrøt også av andre prosjekter han pusler med. Det var denne biten av videoen som skapte problemer for Coffee Stain.

– Ved siden av denne jobben har jeg andre ting på gang. Andre store spillverdener. Du kan faktisk se meg i noen klipp som ble lekket for et par måneder siden, sa Shaun mens reklamen viste figuren klippet inn i en sekvens fra GTA 6-lekkasjen.

Coffee Stain har foreløpig ikke uttalt seg offisielt om saken. På Twitter (siden slettet) la utvikleren riktignok ut et bilde av Simpsons-figuren Ralph som humrer nervøst for seg selv med underteksten «I'm in danger» – jeg er i fare.

LES OGSÅ: 17-åring arrestert i forbindelse med Grand Theft Auto-lekkasjen »

Siste fra forsiden