Gobliinene vender tilbake

Husker du den sære Gobliins-serien fra franske Coktel Vision? Nå jobber seriens skaper med et nytt spill.

The Escapist forteller at mannen bak den halvgale Gobliins-serien (hvor antallet i-er i Goblins beskrev hvor mange gobliner du fikk kontrollere), Pierre Gilhodes, jobber med Gobliiins 4. Dette spillet vil komme med det samme sære eventyrgameplayet som forgjengerne, og gir deg kontroll over tre gobliner som må navigere seg gjennom en serie gåtefulle omgivelser.

Hver av goblinene er ekspert på ett enkelt område, og for å løse de mange gåtene de stilles overfor, må de samarbeide. Spillet skal få 16 brett og grafikk i 3D, og i følge The Escapist, som har oversatt deler av spillets franske nettsted, vil vanskeligheten være såpass lav at et åtte år gammelt barn skal kunne klare å komme gjennom hvert brett på en eller to timer.

Ellers loves vi massevis av humor i samme stil som tidligere. Spillet skal etter planen lanseres på engelsk, fransk og tysk, men utviklerne har ikke fått noen utgivelseskontrakt enda, så det gjenstår å se om det kommer til butikkene eller kun blir å finne på nettet. Mens du venter på mer informasjon kan du ta en titt på det franske nettstedet, som inneholder bilder og en trailer.

Siste fra forsiden