God jul, kjære leser!

Tusen hjertelig takk.

Marie C. Fields/Shutterstock

Året er straks omme, og julefreden har senket seg over Gamer.no. Før vi forsvinner helt for å være med familie og venner, vil vi likevel gi en liten julehilsen og takke dere alle.

Først og fremst vil vi rette en stor, hjertelig takk til alle som velger å støtte oss økonomisk via Gamer Support. Vi tar det ikke for gitt at dere er villige til å slenge en slant vår vei, og vi setter umåtelig stor pris på det.

Vi vil også takke dere som leser oss både jevnlig og en gang i blant, og dere som kommenterer, kommer med innspill og tilbakemeldinger. Uten dere hadde ikke Gamer.no eksistert i utgangspunktet – tusen takk!

Året 2017

At 2017 har vært et utfordrende år økonomisk for Gamer.no, har vi ikke lagt skjul på. Annonsesalget løsnet en smule på tampen av året, men det er ikke nok til å holde lysene på.

Vi lanserte derfor Gamer Support (og som en forlengelse Uten Sport-seksjonen, som viser alle saker som ikke handler om e-sport) i høst. Det er svært oppløftende å se at flere hundre av dere er villige til å støtte produksjonen av uavhengig redaksjonelt spillstoff. Nok en gang: tusen, tusen takk!

På e-sportfronten har e-sportavdelingen arrangert Telenorligaen i år også, både på våren og høsten. I år lempet de inn Rocket League i spillutvalget, som i tillegg består av Overwatch, League of Legends, Hearthstone og Counter-Strike: GO.

Telenorligaen har hatt et godt år.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Samtidig har de blant annet arrangert E-sportdagen i høst – et seminar for utøvere, bransjen og nysgjerrige. Høsten bydde også med seg direktesendte kamper fra ligarundene i regi av TV2 Sumo, som i fjor.

Påmeldingen for Telenorligaen i 2018 åpner over nyttår. Det er bare å samle spillgjengen og melde dere på over nyttår.

Årskåringene kommer

Vi begynner julefeiringa nå, og derfor blir det litt mindre fart her på bruket enn vanlig. Det betyr likevel ikke det Gamer.no blir helt dødt i romjula. Dersom du ikke har sett hva som skjuler seg bak julaftens kalenderluke i vår julekalender, bør du først og fremst ta en titt der. Vi tror de fleste vil sette pris på premien.

Tradisjon tro kommer redaksjonens kåring over årets beste og mest skuffende spill nå om få dager, den 26. desember. Dagen etter skal 14 redaksjonsmedlemmer fortelle hvilke spill som er deres personlige favoritter fra året som har gått.

Som alltid er vi minst like interesserte i å høre hva dere synes har utmerket seg i løpet av året, og i begynnelsen av januar begynner vi å sanke inn stemmer til lesernes kåring. Resultatet blir publisert i en egen sak i løpet av januar.

Vi kommer også til å trekke frem noen tidligere publiserte godbiter til glede for nye og gamle lesere gjennom romjulen. Følg med.

Da gjenstår det bare for oss å ønske alle lesere og ligadeltakere en riktig god jul og et godt nytt år!

Siste fra forsiden