God of War-datoen kan være avslørt

PlayStation-butikken røpet kanskje actionspillets lanseringsplaner.

Sony

Det nye God of War-spillet, utviklet av Sony Santa Monica, kommer kanskje i mars. Det er om vi kan tro en liten glipp fra den amerikanske PlayStation-butikken.

God of Wars butikkoppføring før slippdatoen ble endret.
Wario64

Natt til onsdag oppdaget Twitter-bruker Wario64 at actionspillets lanseringsdato plutselig var satt til 22. mars neste år. Datoen stemmer overens med Sonys tidligere uttalelser om at God of War kommer i begynnelsen av 2018, men må foreløpig tas med en klype salt.

Kort tid etter at saken ble spredt på sosiale medier ble datoen endret til 31. desember 2018 – en standardoppføring for spill som skal slippes en gang det året. Dermed må vi enda vente en stund før vi offisielt får vite når Kratos legger ut på nye eventyr på PlayStation 4.

På tur i det iskalde nord

Nye God of War bytter ut gresk mytologi med norrøne motiver, og markerer dermed en helt ny kurs for den velkjente actionserien. Ved siden av ferske omgivelser og fiender byr spillet også på en stor nyvinning i form av Kratos' sønn, som spillere blir nødt til å lære opp og passe på.

Slik blir slåssingen i nye God of War. (Video: Sony)

Fortsatt er det mye vi ikke vet om historien, men Sony har med jevne mellomrom delt bilder og video fra spillet. Senest i oktober fikk vi en trailer for kampsystemet – som du kan se til høyre – med demonstrasjon av både både intens action og strategiske elementer.

Nye God of War oss tettere innpå kampene, med kameravinkelen satt over skulderen til Kratos. Ifølge utvikleren er målet å la spillere «føle» kraften i hvert angrep, og brutaliteten serien har blitt kjent for er så absolutt på plass.

God of War kommer kun til PlayStation 4.

Vi tok en kikk på God of War i fjor, og likte det vi så.
Les sniktitten på spillet her »

Siste fra forsiden