Ny konseptkunst for God of War viser spillets varierte landskap

Sony har sluppet en fersk kikk på actionspillet.

Sony

God of War skal etter planen lanseres tidlig neste år, men fortsatt er det mye vi ikke vet om Kratos' retur til rampelyset. En ting vi vet sikkert er at handlingen er lagt til det iskalde nord – med norrøn mytologi som inspirasjon – og denne uken gav Sony oss en fersk kikk på krigsgudens nye hjem.

Kratos' forhold til sin sønn er en viktig del av God of War-historien.
Sony

Det er den offisielle Twitter-kontoen til PlayStation som har lagt ut åtte nye konseptkunstbilder fra spillet – fire på torsdag og fire på fredag.

Den første ladningen viser Kratos på tur i snødekte omgivelser og i møte med noen av spillets forskjellige fiender. Bildene fokuserer også på protagonistens klare ønske om å beskytte sin sønn, et konsept som ifølge utvikleren skal være en svært viktig del av historien.

Serie nummer to tar oss med til mer frodige omgivelser, med grønt på bakken og blader på trærne. Omgivelsene har likevel et dystert preg over seg, med tett tåke som et slør over landskapet.

Du kan se alle bildene nederst i artikkelen.

Ny kurs for serien

Ferden går tilsynelatende gjennom variert natur.
Sony

Med God of War for PlayStation 4 staker Sonys Santa Monica Studio ut en helt ny kurs for den populære actionserien. De greske motivene er erstattet med norrøn mytologi, og som nevnt må Kratos passe på sin sønn i tillegg til å beseire monstre.

Sist Gamer.no tok en nærmere kikk på spillet – på E3 2016 – hadde utvikleren enda mye jobb igjen, men det vi fikk se virket lovende:

– Den norrøne settingen er et friskt pust, historien virker lovende så langt og Kratos ser utrolig barsk ut med helskjegg. Det nye kampsystemet ser ut til å fungere bra, og med kameravinkelen tettere på Kratos blir opplevelsen med en gang mer intens når fiendene flokker til. Alt i alt er det mye nytt å venne seg til denne gangen, men i bunn og grunn føles det fortsatt som et God of War-spill, skrev undertegnede den gang.

På årets E3-messe slapp Sony en ny trailer for spillet.
Se Kratos i aksjon her »

Siste fra forsiden