God of War får New Game Plus-modus med tøffere fiender og mer innhold

Sony feirer fire måneder siden spillets lansering.

Sony

Alle som har fullført det nyeste God of War-spillet får snart bryne seg på en enda tøffere utfordring. 20. august får eventyret om Kratos og Atreus nemlig en såkalt New Game Plus-modus, som løfter vanskelighetsnivået flere hakk.

Spillere får gjenoppleve Kratos' eventyr med tøffere motstand og bedre utstyr.
Sony

Modusen kommer som del av en gratis oppdatering for God of War, i forbindelse med at Sony Santa Monica feirer fire måneder siden lansering. Så snart oppdateringen er installert kan man – gitt at man allerede har kommet seg gjennom spillet minst én gang – begynne forfra igjen med alt av rustninger, talismaner, ressurser og evner man rasket med seg på første gjennomspilling.

Fiendene i New Game Plus er vanskeligere å beseire, og utvikleren forteller at enkelte monstre i tillegg stiller med nye egenskaper og angrep. Som lønn for strevet får spillere tilgang på en ny ressurs, som brukes for å lage enda bedre utstyr.

Sist, men ikke minst introduserer oppdateringen muligheten til å hoppe over filmsekvenser. Har du fullført God of War kan du spole fremover både i New Game Plus og standardmodusen.

Mesterverk

Det nyeste God of War-innslaget kom til verden 20. april 2018, kun for PlayStation 4. Spillet varter opp med en helt ny setting for krigsguden Kratos, som har tatt turen til det iskalde nord der han får menge seg med norrøne guder og skapninger.

Spillet ble svært godt mottatt av både spillere og kritikere, og vår egen Andreas Bjørnbekk kalte det et mesterverk av store proporsjoner. I sin anmeldelse, hvor han klinte til med ti av ti poeng, roste han spesielt det forrykende kampsystemet og den meget gode historien.

– Reisen Kratos og Atreus setter ut på er fylt til randen av fysiske så vel som mentale utfodringer, og slik hever God of War seg over sine forgjengere mange ganger. Det er i det hele tatt utrolig hvor langt God of War har kommet siden sist hva fortelling, verdensbygging og figurer angår, konkluderte Bjørnbekk i sin anmeldelse.

Kratos' sønn kunne ha blitt fjernet fra God of War.
Spillsjefen måtte kjempe for å få med noen av spillets viktigste elementer »

Siste fra forsiden