God of War har fått slippdato

Se den nyeste traileren for Kratos' neste eventyr.

Halvannet år etter kunngjøringen av det nyeste innslaget i God of War-serien har vi omsider fått en slippdato å forholde oss til. Kratos' legger ut på sitt neste eventyr den 20. april, eksklusivt for PlayStation 4.

I God of War blir man kjent med mange forskjellige skapninger.
Sony

Datoen kom frem i en nylansert trailer for spillet, som kaster litt mer lys over historien vi skal få oppleve. I videoen – som du finner øverst i artikkelen – blir det klart at Kratos og sønnen Atreus legger ut på sin reise for å spre asken til guttens mor.

Akkurat hvem hun er blir vi stadig ikke klokere på, men det fokuseres mye på at Atreus er spesiell og kanskje noe mer enn bare en halvgud. Traileren viser også frem noen av spillets nye figurer, som en kvinnelig medhjelper og en vennligsinnet treperson man av en eller annen grunn må kutte hodet av.

Friskt pust

God of War markerer en ny kurs og et friskt pust for den velkjente seiren. Utvikler Sony Santa Monica sier farvel til gresk mytologi, og fokuserer i stedet på norrøne motiver. Kampsystemet har også fått en overhaling, og med kameravinkelen satt over skulderen til Kratos skal vi få komme enda tettere innpå bruduljene.

Slik ser det ut når far og sønn kjemper sammen i God of War. (Video: Sony)

Kanskje viktigst av nyvinningene er imidlertid forholdet mellom far og sønn. Ikke bare må de to overkomme fiender i alle former og størrelser, men de må også lære hverandre å kjenne. Samspillet mellom Kratos og Atreus kan du se mer av i gameplay-traileren til høyre.

Vi tok en kikk på God of War i 2016, og likte det vi så.
Les sniktitten på spillet her »

Siste fra forsiden