Nytt God of War er avduket – se 10 minutter av spillet

En skjeggete Kratos slår seg sammen med sønnen sin i særs lekre omgivelser.

Sony åpnet sin E3-pressekonferanse i natt med minimalt med preik, og valgte i stedet å klaske til med en rad av lange klipp fra sine kommende storspill. Den første tittelen som ble avduket var kanskje et av de mest etterlengtede, nemlig den neste tittelen i God of War-serien.

Sony viste frem et klipp på hele 10 minutter av spillet, som i videoen ikke heter God of War 4, men simpelthen bare «God of War». Klippet ser du øverst i artikkelen.

Far og sønn

Videoen byr på en skjeggete Kratos som løper gjennom et snøbelagt skogsområde for å lære opp det som tilsynelatende er sønnen sin til å jakte på dyr.

I spillet møter vi Kratos' sønn.
Skjermdump/YouTube

I likhet med de forrige God of War-spillene er det tydelig at grafikk har vært en høy prioritet også i det nye spillet. Omgivelse er unektelig svært lekre og detaljrike, og det gjelder også de levende skapningene vi møter.

Litt utover i klippet får vi hilse på et digert troll som Kratos til slutt legger i bakken ved hjelp av spesialangrepet «Spartan Rage», og hvor sønnen brukes til å sette nådeskuddet med bil og bue. Det ser med andre ord ut til at de to kan samarbeide i deler av spillet.

Som tidligere antydet ser det ut til at spillet henter inspirasjon fra norrøn mytologi, men utover dette finnes det ikke så mange detaljer ennå, ei heller lanseringsdato.

Ubisoft viste også frem et norrønt-inspirert spill på E3: I For Honor slåss barske vikinger mot samuraier »

Siste fra forsiden