En haug av lekket God of War 4-bilder tyder på at norrøn mytologi er på planen

Og Kratos har fått ansiktshår!

NerdLeaks.com

Nettstedet NerdLeaks har lagt ut en haug av bilder som etter alt å dømme stammer fra uannonserte God of War 4. Nettstedet er ikke tilgjengelig for øyeblikket, men røverne på NeoGAF har som alltid greid å arkivere materialet.

At Santa Monica Studio har jobbet med et nytt God of War-spill har vært kjent siden 2014, men dette er første gang vi har fått et hint om hva vi kan vente oss.

Norrøn mytologi

Tar vi en liten gløtt på de lekkede konseptbildene, ser vi tegn på at det nye spillet skal ta inspirasjon fra norrøn mytologi – noe som underbygges av et par tidligere twittermeldinger fra «shinobi602», som har et godt rulleblad med å treffe riktig på rykter og informasjon fra bransjen.

Skjeggete kar.
NerdLeaks.com

Bildene viser også seriens hovedperson, Kratos, denne gangen med skjegg. Ifølge lekkasjen skal sinnataggen besøke steder som Alfheim – kjent fra norrøn mytologi som boplassen til guden Frøy – og et sted kalt «Land of the Fairies».

Materialet skal stamme fra en nettside signert en person som tidligere jobbet for Sony-utvikleren Santa Monica Studio på tampen av 2015, ifølge Eurogamer. Den nettsiden er nå nede.

Vi forventer at God of War 4 – eller hva nå enn spillet kommer til å hete til slutt – dukker opp på PlayStation 4.

En av Sonys største

Nordlys, gitt. (Bilde: NerdLeaks.com)

God of War har vært en av Sonys største spillserier siden det første spillet deiset ned på PlayStation 2 i 2005 (til vår begeistring). To direkte oppfølgere og en haug med sidespill har blitt dyttet ut i etterkant, til PlayStation 2 og 3, og PlayStation Portable.

Som regel har gresk mytologi vært hovedbakteppet for serien. Dersom det nye spillet faktisk bruker norrøn mytologi er det derfor en ganske stor vending for serien.

Som alltid bør man ta slike rykter med en god klype salt, men mengden av materiale og rykteopphavet tyder på at det ligger noe i dette.

Kommer spillet til å dra nytte av den ryktede mellomkonsollen?
– «PlayStation 4,5» avdukes før oktober »

Siste fra forsiden