Blir neste Call of Duty satt til verdensrommet?

Rykte forteller om rom-kamper mellom science fiction-grupperinger.

Activision

Etter å ha tatt for seg andre verdenskrig, moderne krigføring, post-moderne krigføring og vietnamkrigen, virker det som om Call of Duty nå skal utforske «the final frontier» – verdensrommet.

Denne romstasjonen ble brukt i Modern Warfare 2.
Activision

Det hevder i hvert fall et rykte som flyter rundt akkurat nå. Opprinnelig stammer det fra NeoGAF-bruker «shinobi602» som svært ofte sitter på god informasjon om hva som rører seg i bransjen. Eurogamer har på sin side hørt mye av det samme.

Spillet skal by på kamper mellom grupper i verdensrommet, satt langt inn i fremtiden. Det er Infinity Ward som står bak spillet, og det skal ikke være knyttet til noen av de eksisterende Call of Duty-seriene. Stort mer vet vi ikke ennå.

Infinity Wards tredje verdensromflørt

At nettopp verdensrommet står på planen er likevel ikke så overraskende. Infinity Ward flørtet med rommet i Call of Duty: Ghosts i 2013, da i en kort sekvens helt i åpningen av spillet. Som mange sikkert husker fikk vi også en svært kort romsekvens i Call of Duty: Modern Warfare 2, også signert Infinity Ward.

Om tradisjon holder tro får vi det kommende Call of Duty-spillet i november i år, slik det har vært de siste 9 årene. Antageligvis kommer spillet til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Vi hadde et blandet inntrykk av det nyeste spillet i høst.
Call of Duty: Black Ops III reddes av en tilfredsstillende flerspiller »

Siste fra forsiden