God of War - PlayStation 5

God of War-lagringsfiler kan overføres fra PlayStation 4 til PlayStation 5

Utvikleren lover også opptil 60 bilder i sekundet på den nye konsollen.

Sony

Sony har allerede kunngjort at det er mulig å overføre lagringsfiler fra PlayStation 4-spill til den kommende PlayStation 5-konsollen. Hvilke spill som støtter funksjonen er imidlertid opptil hver enkelt utgiver, og mandag ble det klart at God of War er blant spillene på lista.

Som utvikler Sony Santa Monica skriver på Twitter kan man flytte fremdriften sin fra gammel til ny konsoll og fortsette akkurat der man slapp. Greit å vite for de som for eksempel nærmer seg slutten av første gjennomspilling eller som kjemper seg gjennom spillets New Game+-modus.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Overføring av lagringsfiler blir for øvrig også tilgjengelig for God of War III: Remastered, forteller Sony.

Opptil 60 bilder i sekundet

De som pakker med seg God of War og fortsetter på PlayStation 5 kan benytte seg av det Santa Monica-studioet kaller «Favor Performance». Denne funksjonen skviser litt ekstra kraft ut av konsollen for å levere opptil 60 bilder i sekundet, melder utvikleren.

Mens God of War kjører i 30 bilder i sekundet på en standard PlayStation 4, skilter spillet med ulåst bildefrekvens på PlayStation 4 Pro. Bildeflyten på Pro-konsollen sliter riktignok med å holde seg jevn til tider, noe PlayStation 5 tilsynelatende skal være flinkere på.

Det er selvfølgelig verdt å nevne at Favor Performance-funksjonen på PlayStation 4 jekker oppløsningen ned til 1080p-oppløsning. Hvordan dette vil fungere på PlayStation 5 gjenstår å se, men trolig kan man regne med nedskaleringer av noe slag her også.

LES OGSÅ: Rykte: PlayStation 5 lar deg bruke 664 GB av den totale lagringsplassen »

Siste fra forsiden