PlayStation 5

Rykte: PlayStation 5 lar deg bruke 664 GB av den totale lagringsplassen

Sony

PlayStation 5 lar spillere bruke opptil 664 GB av konsollens totale lagringsplass. Det ifølge nye skjermbilder som dukket opp i helgen.

Kvaliteten på bildene er ikke topp, men informasjonen kan vise seg å stemme.
Kenzodielocke/ResetEra

Den angivelige lekkasjen fant veien ut på nettforumet ResetEra på lørdag. Der la bruker «Kenzodielocke» ut diverse bilder av det som skal være PlayStation 5s brukergrensesnitt – som Sony for øvrig enda ikke har vist frem skikkelig.

Blant bildene er et som altså later til å vise konsollens lagringsmeny. Fra tidligere vet vi at maskinen skilter med en spesiallaget SSD som rommer 825 GB. Noe av plassen går med til operativsystem og andre nødvendige filer, og skal vi tro bildene sitter brukere igjen med 664 GB å leke med.

Om tallet stemmer skulle det være nok til å installere i hvert fall en liten ladning med PlayStation 5-spill. Spider-Man: Miles Morales krever for eksempel minst 50 GB med plass, Demon's Souls-oppussingen trenger 66 GB, mens Sackboy: A Big Adventure tar opp 32 GB.

Det må nevnes at Sony enda ikke har kommentert saken, så enn så lenge får vi ta alt med noen klyper salt. Basert på tall fra Xbox Series X virker det hele imidlertid å henge på greip. IGN kunne nylig bekrefte at den kommende Microsoft-konsollen lar spillere bruke 802 GB av den totale lagringskapasiteten på 1 TB.

LES OGSÅ: Her er innmaten i PlayStation 5 sammenlignet med Xbox Series X »

Siste fra forsiden