God of War Ragnarök

God of War-sjefen raser mot Ragnarök-avsløringer på nett

Kommer etter at en butikk begynte å selge spillet to uker før lanseringsdatoen.

Sony Interactive Entertainment

God of War Ragnarök er enda en drøy uke unna lansering, men allerede har avsløringer om spillets historie, sjefskamper og mye funnet annet veien ut på nett. Det kommer etter at en butikk fant det for godt å åpne for salg nesten to uker for tidlig, og Cory Barlog er meget misfornøyd.

Barlog – som var sjef for 2018s God of War og er sjefsprodusent på Ragnarök – tok til Twitter i helgen for å uttrykke sin skuffelse. Det var ikke sånn det skulle bli, sa han.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

– En butikk selger spillet nesten TO UKER før lansering. Bare så skuffende. Unnskyld til alle at dere nå må unngå avsløringer dersom dere ønsker å oppleve spillet uten å vite noe på forhånd. Fullstendig jævlig idiotisk at dere er nødt til å gjøre dette. Dette er overhodet ikke sånn noen av oss hos Sony Santa Monica ville at det skulle bli.

Historiesjefen på God of War Ragnarök, Matt Sophos, uttrykte også stor skuffelse på vegne av alle som har fått opplevelsen ødelagt av avsløringer. Han oppfordrer folk til å holde seg unna sosiale medier, Reddit og YouTube den neste uken.

God of War Ragnarök lanseres 9. november, for PlayStation 4 og PlayStation 5. Vi har allerede tatt fatt på det storstilte eventyret, og i sitt førsteinntrykk sa skribent Espen Jansen at han var svært imponert så langt.

Les vårt førsteinntrykk på God of War Ragnarök »

Siste fra forsiden