Gods: Lands of Infinity

Gods: Lands of Infinity er et nytt rollespill for PC, og her er en spillbar demo.

Gods: Lands of Infinity har holdt en lav profil så langt, og de slovakiske utviklerne jobber i øyeblikket med å skaffe seg en utgiver som er villig til å satse på spillet. Lands of Infinity er et rollespill for PC, som i følge utviklerne skal tilby stor frihet til å gjøre hva du vil og utvikle spillpersonen din i den retningen du selv ønsker, samt en ikke-lineær historie, et intelligent magisystem og en original fantasiverden.

I den nylanserte demoen får du rollen som Vivien, en ung jente med en mystisk fortid og en usikker skjebne. Spillet begynner i byen Slavingrad, hvor du kan snakke med folk, kjøpe mat og magiske drikker, og handle med forskjellige varer. I det første oppdraget ditt må du dra til landsbyen Petrovce for å snakke med borgermesteren der, Darovit.

For å tjene penger kan du blant annet prøve å jakte på ulver for å selge skinnet deres, eller handle med forskjellige personer. Birøkteren i Petrovce er for eksempel alltid på utkikk etter gode krukker som han kan bruke til å ha honning i, så hvis du finner noen som selger krukker kan du sannsynligvis tjene på å ta med deg et par hvis du er på vei til Petrovce.

Mer informasjon om spillet finner du på utviklernes nettsted. Demoen (som er basert på en tidlig versjon av spillet) fungerer kun på Windows 2000 og XP, er på 264 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden