Ultima Underworld - Syndicate

GOG gir bort fire spillklassikere

Ultima Underworld 1+2, Syndicate Plus og Syndicate Wars er gratis.

GOG.com

Det var i slutten av juni at GOG.com kunngjorde at Ultima Underworld 1+2, Syndicate Plus og Syndicate Wars snart ville forsvinne fra butikkhyllene, etter ønske fra utgiver EA. Nå er de klassiske spillene plutselig tilbake igjen, og den neste måneden kan du plukke dem opp helt gratis.

– Fortsatt godt likt

Ultima Underworld 1+2.
EA

Spillenes comeback ble kunngjort i helgen, med en melding fra EA. Der forklarte utgiveren at den tydeligvis hadde undervurdert hvor glade folk fortsatt var i både Ultima Underworld- og Syndicate-spillene.

Syndicate Wars.
EA

– Syndicate og Ultima Underworld er tilbake! 20 år senere er visst disse spillene fortsatt godt likt, så det gleder oss å bekrefte at med øyeblikkelig virkning er de tilgjengelige igjen på GOG. Og vi kommer til å la dem bli i butikken i hvert fall i den nærmeste fremtid. For å feire dette tilbyr vi spillene som en gratis nedlasting de neste fire ukene, forklarer EA.

Nyheten hjelper selvfølgelig ikke de som kjøpte spillene i påvente at de skulle forsvinne, men nå de altså helt gratis frem til 3. september.

Er du interessert er det bare å svinge innom GOG.com, og navigere til siden for gratisspillene. Her trykker du på knappen merket «Checkout now», logger inn med GOG-konto og så er spillene dine.

LES OGSÅ: Mass Effect Legendary Edition har overgått EAs forventninger »

Siste fra forsiden