Golf-spill på vei

I Volkswagen Golf Racer får vi teste en rekke forskjellige Golf-modeller, inkludert noen klassikere.

Polske Techland jobber med en rekke forskjellige spill for tiden, men det er egentlig få av dem vi har særlig mye informasjon om. Volkswagen Golf Racer er det seneste prosjektet de har røpet at de arbeider med, og som vanlig har de ikke fortalt spesielt mye om tittelen.

Det vi vet er at spillet er et offisielt produkt, og at det vil inneholde over 15 ulike modeller fra alle de fem Golf-seriene Volkswagen har lansert til nå. Dette inkluderer klassiske Golf GTI fra 1975 og den nyeste Golf V GTI. I tillegg får vi tilgang på andre Volkswagen-biler, som den nye boblen, Samba-en og noen nye konseptbiler.

Spillet benytter seg av Techland sin Chrome-motor, som også ble brukt i Xpand Rally, et spill som slett ikke så dårlig ut. Utviklerne lover fotorealistisk grafikk, og selv om det nok er å overdrive (slik de aller fleste spillutviklere har en tendens til å gjøre), ser det vi har sett til nå slett ikke ille ut.

Ellers loves vi en avansert karrieremodus, spektakulær flerspiller og avansert kunstig intelligens. Techland planlegger at spillet skal lanseres mot slutten av året, men de har ikke kunngjort om de har sikret seg en utgivelsesavtale eller ikke. 3D Gamers har litt informasjon, noen skjermbilder og en video fra spillet.

Siste fra forsiden