Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Good Game-ligaen er midtveis i sesongen - se kampene

Vi samler alle sendingene som dekker femte runde av det norske seriespillet.

Patrick Hanson / Good Game

Ny uke betyr nye kamper i Norges største e-sport-turnering, og nå er vi tilbake med dekningen av neste runde i Good Game-ligaens vårsesong!

Vi her i Good Game og Gamer.no er nok en gang stolte av å være vertskap for flere av de største mesterskapene i norsk e-sport, og turneringene er godt i gang, her på turneringsplattformen til Gamer.no.

I denne anledning vil vi trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.


Ukens høydepunkter

Førstedivisjon i League of Legends går i gang igjen på søndag kveld, og nå tar League-veteranen og ekspert-kommentatoren Eivind «Dacreq» Ommundsen over den faste plassen i Gamer.no sine Twitch-sendinger.

Counter-Strike 2 er helt i rute for neste runde på mandag, under Leon «Landor» Karlsens legendariske ledelse, også GamerNo-kanalen.

Tirsdager er breddens dag i ligaen, og det er nok en gang et stort antall kamper vil spilles på tvers av spill og divisjoner.

På onsdag spiller hele grenen av Overwatch 2, og nå har det vært ønsker fra Overwatch Norge om å koordinere en "ukens hovedkamp" i Overwatch, for å skape litt mer prestisje og engasjement rundt grenen.

Hovedkampen vises nå på den nye Twitch-kanalen til Overwatch Norge, og sendingene vil ledes av casterne «Framer» og «Slicx», som begge er godt kjent i miljøet.

Uken avsluttes nok en gang på torsdag, når Rocket League-eliten går i storstilt kamp.

Rocket League Norway har gått hard til verks for å presentere kvalitets-sendinger av ligaens RL-kamper, helt fram til finalen. De har lenget jobbet for å øke profilen til norsk Rocket League med koordinerte sendinger, og nå med en offisiell "ukens hovedkamp" på deres «RLNorway»-Twitch-kanal.

Vi håper at dette vil føre til vekst av grasrot-kulturen i norsk e-sport, gjennom både kvantiteten og kvaliteten av sesongens uavhengige stream-sendinger.



Utsatte kamper

— League of Legends
1. divisjon

  • DMG mot Bitfix
    Ferdig — Søndag 24. mars, 17:00



Det kommer også mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen. Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast, ukentlig samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.



Ferdige kamper

Søndagens kamper

— League of Legends
1. divisjon

Lagene i førstedivisjon har allerede møtt hverandre én gang, men denne sesongen skal alle kjempe mot hverandre to ganger, og denne uka får vi gjennsyn av oppgjørene fra andre serierunde.

  • TAE mot ZPG
    FERDIG — Søndag 17. mars, 17:00

— Rocket League
1. divisjon


Mandagens kamper

— Counter-Strike 2
1. divisjon

Vår kommentator for ligaens Counter-Strike-gren, Leon «Landor» Karlsen, tar over Twitch-kanalen vår for mandagens dekning av ukens hovedkamp.

  • 777 mot Vanir
    FERDIG — Mandag 18. mars, 18:00
  • Metizport Xmot Foxed
    FERDIG — Mandag 18. mars, 18:00
  • Wizard mot Infurity
    FERDIG — Mandag 18. mars, 18:00


Tirsdagens kamper

Tirsdager er breddens dag i ligaen, så send oss gjerne et tips om hvilke sendinger dere ser mest fram til, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.

— Counter-Strike 2

2. divisjon

4. divisjon

— League of Legends

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

6. divisjon


Onsdagens kamper

— Overwatch 2
1. divisjon

Overwatch Norge har nå en egen Twitch-kanal som vil dekke ukens hovedkamper i ligaen. Sendingene ledes av to av de mest etablerte norske Overwatch-casterne, «Framer» og «Slicx».

Begge er kjent fra miljøet og har tidligere laget sendiger rundt flere av ligaens kamper, og vil tidvis kunne invitere med et knippe andre gjester og personligheter til å dekke ligaens kamper, til glede for det norske Overwatch-miljøet.

Listen vil derfor oppdateres når vi vet hvem som stiller i ukens hovedkamp.

  • Hei mot funnyguys
    Onsdag 20. mars, 20:00
  • Lazy In Life mot Østfold Østers
    Onsdag 20. mars, 20:00
  • DMG mot NTNUI
    Onsdag 20. mars, 20:00
  • 5Stars mot Nidaros
    Onsdag 20. mars, 20:00

Siste fra forsiden