Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Følg med når Rocket League starter innspurten i Good Game-ligaen

Vi samler alle sendingene fra lagene i alle grener, nå som høstferien er over.

Mikkjell Lønning/Good Game

Høstferien er over i det ganske land, og lagene tropper opp til Good Game-ligaen uthvilte og kampklare. Ligaen er også tilbake til vanlig rytme, med (nesten) alle lagene på plass for nye ukentlige kamper.

Lagene i Counter-Strike har fått litt mer tid til å omstille seg fra Counter-Strike:Global Offensive til det nye Counter-Strike 2, men også her er alt i rute, og vi nærmer oss oppstarten med stormskritt.

Bare noen få runder gjenstår i sesongen, så herfra og ut vil lagene begynne å være garantert enten nedrykk, opprykk eller plasser i sluttspillet, så alt står på spill framover.

Det fortsetter å være dramatiske kamper for lagene, så det er mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen.

Det er også mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger finner du på vår streamingside, og vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av deltakerne og lagene som mulig.

Så derfor kommer vi tilbake med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til.

Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Kveldens kamper

— Rocket League
1. divisjon

Sendingene for Rocket League organiseres av medlemmene i Rocket League Norway, som gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

NuggetEsport

Når Senja møter Gutta Boyz er det et lag som ikke har støtt på tap som møter et lag som ikke har klart å finne seieren, ennå. Men det betyr aldri at resultatet er tatt for gitt.

Razzle har heller ikke vunnet tabellpoeng denne sesongen, mens COR3 står plantet ganske stødig i midten av tabellen.

QuixzEsports

DMG står også ganske balansert plassert i tabellen, men et møte med regjerende seriemester AW3 kan kreve et solid stykke arbeid.

RLNorway

Rotaryon møter MAJOR denne runden, og resultatet blir kritisk for begge lags sjanser for beholde sine respektive sluttspills- og nedrykks-posisjoner.

Midten av tabellen er fortsatt utrolig jevn, og selv om Nidaros står som #3 med et lite forsprang, kan denne kampen la Fact Revolution klatre oppover mot sluttspillet.

2. divisjon

3. divisjon


Kommende kamper


Ferdige kamper

— Overwatch
1. divisjon

5Stars er #3 på tabellen, mens Lazy In Life sitter på femteplass – men marginene er små, og en seier her kan holde LIL på stø kurs mot sluttspillet i Overwatch.

 • Team Toxicsm mot funnyguys
  FERDIG — Onsdag 18. oktober, 20:00

Team Toxicsm ligger foreløpig an til å unngå nedrykksfeltet, men er ennå ikke trygge. Et møte med seriemesteren og tabell-lederen funnyguys gjør det nok ikke lettere.

 • NTNUI mot Nidaros
  FERDIG — Onsdag 18. oktober, 20:00

NTNUI går mot nedrykkskvalik, eller værre, om de ikke klarer å snu trenden. Med bare to kamper igjen i sesongen, er møtet med Nidaros kritisk for deres sjanser.

 • Vernalis mot DMG
  FERDIG — Onsdag 18. oktober, 21:00

DMG ligger godt an til å garantere plassen i sluttspillet, selv med bare to kamper igjen. Oppgjøret mot Vernalis er en av få sjanser Vernalis har til å ta sin første seier.

3. divisjon

— PUBG: Battlegrounds
1. divisjon

PUBG-grenen i Good Game-ligaen er nå i gang, og mange av kampene vil streames.

I et Battle Royal-spill er alle lagene i avdelingen i kamp samtidig på samme kart. Forskjellige streams kan likevel gi fokus på forskjellige lag, så vi vil prøve å samle dem her.

2. divisjon

3. divisjon

 • PUBG – 3. divisjon, avdeling A
  FERDIG — Tirsdag 17. oktober, 19:00
 • PUBG – 3. divisjon, avdeling B
  FERDIG — Tirsdag 17. oktober, 19:00
 • PUBG – 3. divisjon, avdeling C
  FERDIG — Tirsdag 17. oktober, 19:00

4. divisjon

 • PUBG – 4. divisjon
  — Tirsdag 17. oktober, 19:00

— League of Legends
1. divisjon

Bitfix har fremdeles en sjanse til å kapre en plass i sluttspillet – og det begynner med møtet med Volda, denne runden.

Bitfix er på ballen med stream-dekning av kampen, og er dermed det første laget med sendinger etter høstferien.

KAOS-leder Koolberg er nok en gang på plass med stream av kampen, når laget møter Zero Precision Gaming.

KAOS og Zero Precision har begge en fot i døra mot sluttspillet, men midten av tabellen er fremdeles utrolig jevn.

Vår illustrative caster, Julian «DogSledder» Nash, leder an sendingen fra GamerNo-kanalen når Wilderness går Lazy In Life i møte.

De to lagene deler tredjeplassen, og selv om de ligger høyt på lista vil hvert poeng spille inn på hvilke fordeler de vil kunne sikre mot det kommende sluttspillet.

 • Rich Gang mot 22
  FERDIG — Søndag 15. oktober, 17:00

22 har store odds imot seg i denne kampen, men om de kan sikre seier her ville de ligge godt an til å unngå nedrykkskvalik.

3. divisjon

4. divisjon

I 4. divisjons avdeling A kjemper tre lag om den siste opprykksplassen. Én plass er allerede sikret av Rayana, men MSG og 5Stars Red har begge muligheten til å stjele den andre fra Peak Performance, basert på utfallet av deres kamp, og Peaks møte med Tiller.

Siste fra forsiden