Streams fra Good Game-ligaen

Good Game-ligaens streams er tilbake etter vinterferien

Vi samler alle sendingene som dekker neste runde av det norske seriespillet.

Patrick Hanson / Good Game

Vinterferien satte en pause på sendingene, men nå er vi tilbake med dekningen av Good Game-ligaens vårsesong!

Vi her i Good Game og Gamer.no er nok en gang stolte av å være vertskap for flere av de største mesterskapene i norsk e-sport, og turneringene er godt i gang, her på turneringsplattformen til Gamer.no.

Flere av spill-miljøene har gått inn for å skape ber blest for favoritt-spillene deres, og bedre dekning av deres gren i ligaens toppnivå, og vi håper at vi skal kunne se veksten av grasrot-kulturen i norsk e-sport gjennom både kvantiteten og kvaliteten av sesongens uavhengige stream-sendinger.

RLNorway har lenget jobbet for å øke profilen til norsk Rocket League med koordinerte sendinger, og nå med en offisiell "ukens kamp". Og nå har gruppen Overwatch Norge gitt uttrykk for å følge i samme bane på vegne av Overwatch-miljøet — så vi vente oss mye spenning på tvers av ligaens mange kamper.

I denne anledning vil vi trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.


Ukens høydepunkter

Førstedivisjon i League of Legends går i gang igjen på søndag kveld, med vår eminente ekspert Julian «Dogsledder» Nash i førersetet.

Counter-Strike 2 er helt i rute for neste runde på mandag, under Leon «Landor» Karlsens legendariske ledelse.

Tirsdager er breddens dag i ligaen, og det er nok en gang et stort antall kamper vil spilles på tvers av spill og divisjoner.

Denne uken blir det også dobbeltrunde i League of Legends, og runde 5 går av stabelen allerede tirsdag.

På onsdag spiller hele grenen av Overwatch 2, og nå vil vi se liga-toppen stille seg bak Overwatch Norge for å koordinere den første "ukens hovedkamp" i Overwatch.

Uken avsluttes nok en gang på torsdag, når Rocket League-eliten går i storstilt kamp. Rocket League Norway har gått hard til verks for å presentere kvalitets-sendinger av ukenes hovedkamper, helt fram til finalen.


Torsdagens kamper

— Rocket League
1. divisjon

Sendingene for Rocket League organiseres nok en gang av Rocket League Norway, som år etter år gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

Denne sesongen ønsker de å trappe opp dekningen ytterligere, så vi kan forvente en virkelig glimrende dekning av årets aktiviteter.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

— Counter-Strike 2
8. divisjon

9. divisjon


Det kommer også mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen. Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast, ukentlig samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Ferdige kamper

Søndagens kamper

— League of Legends
1. divisjon

Sendingene er tilbake i League of Legends, og vår faste ekspert Julian «Dogsledder» Nash tar imot alle tilskuere av hovedkampen, over på Twitch-kanalen vår.

Dette er riktig nok fjerde serierunde for 1. divisjon i League of Legends, ettersom sesongens kampoppsett gav divisjonen en ekstra kamp som gikk av stabelen samme uke som Runde 3.

 • Lazy In Life mot DMG
  Ferdig — Søndag 3. mars, 17:00

 • Mixlag fra Trondheim mot ZPG
  Ferdig — Søndag 3. mars, 17:00

Mandagens kamper

— Counter-Strike 2
1. divisjon

Vår kommentator for ligaens Counter-Strike-gren, Leon «Landor» Karlsen, tar over Twitch-kanalen vår for mandagens dekning av ukens hovedkamp.

 • Metizport X mot Wizard
  Ferdig — Mandag 4. mars, 18:00

4. divisjon

6. divisjon

— League of Legends
2. divisjon

Tirsdagens kamper

Tirsdager er breddens dag i ligaen, så send oss gjerne et tips om hvilke sendinger dere ser mest fram til, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.

— Counter-Strike 2
2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

— League of Legends
1. divisjon

Denne uken blir det også dobbeltrunde i League of Legends, og runde 5 går av stabelen allerede tirsdag.

Sendingene er tilbake, og nå tar Eivind «Dacreq» Ommundsen over dekningen for Gamer.no. Han tar imot alle tilskuere av hovedkampen, over på Twitch-kanalen vår.

2. divisjon

3. divisjon

6. divisjon

7. divisjon

Onsdagens kamper

— Overwatch 2
1. divisjon

Overwatch Norge skal snart ha en egen Twitch-kanal som vil dekke ukens hovedkamp, men i mellomtiden vil den første av seriens Hovedkamper dekkes av Framer's kanal, Framer1101, rett etter møtet mellom Hei og Nidaros.

Framer er kjent fra miljøet og har tidligere laget sendiger rundt flere av ligaens kamper.

 • Hush Hush mot funnyguys
  Ferdig — Onsdag 6. mars, 20:00

 • Lazy In Life mot 5Stars
  Ferdig — Onsdag 6. mars, 20:00

 • Quick mot DMG
  UTSATT— Tirsdag 12. mars, 20:00

2. divisjon

3. divisjon

5. divisjon

Siste fra forsiden